Racing red
Light white / Cordoba blue
Black storm metallic / Dark slate metallic matt / Achat grey

Andere motoren

The pictures may include optional equipment.

  • G 310 GS
  • F 750 GS
  • F 850 GS
  • F 800 GSA
  • S 1000 XR
  • R 1200 GS

BMW R 1200 GS ADVENTURE

U houdt van extreme en lange ritten? Zelfs op slechte wegen en rotspaden in de wildernis? Asfalt, offroad, stenen en zand: de nieuwe BMW R 1200 GS Adventure die door zijn vlotte en wendbare rijeigenschappen opvalt, wil niets liever dan die uitdagingen aanpakken. Een machine voor wie zijn limieten wil uittesten en zelfs nog verder wil gaan. Kort gezegd: een motorfiets voor motorrijders die echt zin hebben in avontuur, maar onderweg daarnaartoe niets aan rijplezier willen inboeten.

Overwin elk type van terrein op een adventure die aan al uw praktische behoeften tegemoetkomt. De twee rijmodi – ‘Rain’ en ‘Road’ – die bij de standaarduitrusting horen, zijn met een druk op de knop beschikbaar en bieden twee compleet verschillende en fijn afgestelde rijervaringen. Het is alsof u twee motorfietsen in één hebt. Andere rijmodi zijn als optie beschikbaar.
Dankzij de tank van 30 liter en de verbeterde efficiëntie van de motor bent u niet meer te stoppen en behoren ongewenste stops, zowel on- als offroad, tot het verleden. Daarnaast werd het standaard uitrustingsniveau nog verbeterd en omvat dat nu bijv. een boordcomputer. Die maakt een feilloze navigatie mogelijk en levert de rijder nuttige informatie zoals het brandstofpeil, de snelheid en het brandstofverbruik.
Deze reisadventure wordt vervolledigd met een nieuw, geïntegreerd compartiment boven de tank waarin u kleine items binnen handbereik kunt opbergen.

In elke situatie reageert de R 1200 GS Adventure bijzonder dynamisch dankzij de legendarische boxermotor. Die watergekoelde tweecilinder viertaktmotor ontwikkelt een koppel van 125 Nm en een vermogen van 125 pk.

Andere kenmerkende elementen van de R 1200 GS zijn de onmiskenbare vormgeving, het nog verbeterde zitcomfort, de wind- en regenbescherming en zijn gespierde verschijning.

De R 1200 GS Adventure. Maak indruk. Gelijk waar.