Ebony metallic
Light white
Thunder grey metallic

Andere modellen

The pictures may include optional equipment

  • F 800 GT
  • R 1200 RT
  • K 1600 B
  • K 1600 GA
  • K 1600 GT

K 1600 GTL

Luxereis. Eersteklas aankomst.

Rijden maar. Steeds maar verder, zonder stoppen. Glij stijlvol en gracieus naar de horizon op deze krachtige luxueuze toermotor. De nieuwe BMW K 1600 GTL is het summum van topkwaliteit en puur comfort, en kan bogen op de legendarische zescilinder-in-lijnmotor. Nu standaard uitgerust met de nieuwste generatie van Dynamic ESA en ABS Pro. De vernieuwde panelen beklemtonen zijn sierlijke verschijning. Blijf rustig en beheerst in alle weersomstandigheden en over elke afstand. Alleen of met een passagier: geniet op al uw tochten van zijn moeiteloos stuurgedrag. Reizen met de K 1600 GTL is een unieke ervaring – stijlvol, krachtig, luxueus – de eerste klasse vindt u op twee wielen.

Het design: perfectie.

Het design van de K 1600 GTL heeft een upgrade naar de eerste klasse gekregen. Met zijn nieuw ontworpen zijpanelen, radiatorroosters, tankbekleding en opbergvak ziet hij er nog eleganter uit. Waardevolle details zoals de voetsteunen maken zijn prachtige look helemaal af. Aparte componenten zoals de Duolever voorwielophanging, de mooi zichtbare zescilinder-in-lijnmotor, de innovatieve xenonkoplamp en het chassis blijven stijlpioniers. In combinatie met de vernieuwde voorkant, inclusief spiegel en windscherm, werd een uniek elegant en dynamisch lijnenspel verwezenlijkt. De drie hoogwaardige lakkleuren verlenen uw motor een exclusief karakter. Dit alomvattend luxepakket heeft niet alleen een eersteklas design, het belooft ook verlokkelijk rijplezier over de wegen die voor u liggen.

Superieure 6-cilindermotor.

Een motor van topklasse: de legendarische zescilinder-in-lijnmotor loopt zacht als geen ander en levert de allerbeste rijprestaties in het segment van luxueuze toermotoren. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) en een maximumkoppel van 175 Nm bij 5.250 t/min levert de perfecte dynamische stuwkracht. En 70% van het koppel wordt al bereikt bij 1.500 t/min.De standaarduitrusting Dynamic ESA voegt een nieuwe dimensie toe aan uw rijervaring. In milliseconden detecteert de uiterst gevoelige sensorbox de rijomstandigheden en stuurt hij de schokdemper in de ophanging bij. Hierdoor is de schokdemper in alle rijomstandigheden ideaal afgesteld. Zelfs op een helling wordt nu een schokdemping bereikt van een niveau dat vroeger ondenkbaar was, met een uiterst gelijkmatig rijcomfort als gevolg. De K 1600 GTL is nu standaard uitgerust met in totaal drie rijprogramma’s en DTC. Schakel tussen de rijprogramma’s Rain, Road en Dynamic met gewoon een druk op een toets. Kies bijvoorbeeld het programma Dynamic voor snelle en actieve rijprestaties.

Een plotseling opdoemend obstakel kan elke rijder in een reflex krachtig in de remmen doen gaan. De standaarduitrusting ABS Pro maakt remmen ook op hellingen veilig en laat de rijder zijn motorfiets ook in hachelijke situaties onder controle houden.

De motor met onuitputtelijke voorzieningen – luxe-uitrusting standaard.

Ga zitten en relax.

De K 1600 GTL biedt ook een ongeëvenaard comfort. Zo beschikt hij over een massa opbergruimte die uitstekend bereikbaar is. Doordachte en gemakkelijk bereikbare opbergsystemen zijn gericht op comfort voor de rijder, wat van de K 1600 GTL een motor met onmiskenbare toerkwaliteiten maakt. Samen met een partner lange reizen maken is een waar genot dankzij talrijke luxedetails zoals centrale vergrendeling, een verwarmd zadel, een elektrisch verstelbaar windscherm en verschillende zithoogten. Het Multi-Controller bedieningsconcept is levensbelangrijk omdat het de rijder in staat stelt comfortabel de functies te bedienen zonder het stuur los te laten of de ogen van de weg af te wenden. Niets houdt u nog tegen tijdens uw ontspannen rit met de K 1600 GTL naar nieuwe horizonten.

Verfijnde luxe.

Meer luxe, meer veiligheid, meer comfort, meer verfijning. Dankzij de uitgebreide keuze aan opties en accessoires kunt u uw K 1600 GTL op het hoogste niveau individualiseren. Een hoogtepunt van luxe: de achteruitrijhulp om gemakkelijk te manoeuvreren en te parkeren op een hellend terrein – het kroonjuweel van reiscomfort. Verchroomde componenten van hoge kwaliteit stralen onmiskenbare luxe uit. De extra spatschermen bieden stijlvolle bescherming voor de K 1600 GTL. Deze performante toermotor rijdt dankzij de krachtige sportgeluiddemper van Akrapovič bijzonder gesofistikeerd, zelfs met een sportieve rijstijl. Nog meer veiligheid biedt de adaptieve koplamp en het als optie verkrijgbare systeem ECALL ("intelligent emergency call") van BMW – een wereldprimeur in de techniek van motorfietsen. Hill Start Control biedt nog meer veiligheid en comfort en laat u moeiteloos genieten van uw volgende tocht door de bergen. Keyless Ride, centrale vergrendeling met een druk op een knop en frontluidsprekers maken het rijden extra comfortabel. De Shift Assistant Pro maakt dynamisch op- en terugschakelen nog aangenamer. Als optie verkrijgbare opbergsystemen zoals een topkoffer, de tanktas en de toertas bieden royale bijkomende opbergruimte. Voor uw verre reis hoeft u dus niets thuis te laten.

Ga daarom gewoon zitten, ontspan en geniet van het rijden: dat is in luxe reizen met de K 1600 GTL.