Meteen vanaf het begin ligt de focus op een harmonieuze integratie in de algehele look van het voertuig, wat inhoudt dat alle onderdelen perfect worden geïntegreerd in het voertuigconcept van de R nineT-reeks, de K 1600GT/GTL en de R 1200 RT, wat de motor een consistente en exclusieve look geeft.

Het samenspel tussen de uitgebreide ontwikkelingsexpertise van BMW Motorrad en de interactie van complexe productieprocessen in combinatie met traditioneel vakmanschap bevorderen een nieuw niveau van aanzien en exclusiviteit. In onze configurator kun je je motor nog verder aan je wensen aanpassen met speciale uitrustingen, speciale omvangen en optionele accessoires en deze laten monteren door precies degenen die je BMW-motorfiets het beste kennen: Wij.

+ Lees meer

SPEZIAL LAKKLEUREN

De nieuwe lakkleuren van BMW Motorrad Spezial geven je motorfiets een aparte glans. De hypermoderne laktechnologie, gekoppeld aan de met zorg aangebrachte details, maken je machine tot de koning van de weg. Dankzij de heel klassieke, handgebiesde of handgeborstelde aluminium benzinetanks wordt elke motorfiets een uniek exemplaar. En het mooiste is: de Spezial lakkleuren passen perfect bij de unieke uitrusting van BMW Motorrad Spezial.  

+ Lees meer

De bekroning voor jouw motorfiets.

De bekroning voor jouw motorfiets.

Alleen topontwerpers met speciale vaardigheden kunnen de perfecte penseelstreek uitvoeren. Zeer verfijnd handwerk resulteert in echte uniciteit: de platina-gekleurde lijnen zijn de bekroning van de tank- en zijgedeelten van de R 1200 RT, K 1600 GT en K 1600 GTL. Ze maken jouw motorfiets uniek. Echt handwerk komt tot uiting op een ultramoderne motorfiets. Dit is een verftechniek gebaseerd op ware passie en aloude tradities - sinds 1923 bij BMW Motorrad.  

+ Lees meer

Handgeborsteld door perfectionisten.

Handgeborsteld door perfectionisten.

Elke stap naar het voltooien van een Spezial lakkleur wordt met de grootste zorg uitgevoerd door gekwalificeerde experts en perfectionisten - sommige daarvan zijn zelfs het resultaat van echt handwerk. Neem bijvoorbeeld de Black storm metallic/ Vintage uitvoering, waardoor je R nineT echt uniek is. De handgeborstelde applicaties geven de motorfiets een vintage look en maken elke motorfiets uniek. Omdat geen twee tanks hetzelfde zijn.  

+ Lees meer

Option 719

Met Option 719 krijg je een stukje echte BMW Motorrad-geschiedenis. Dit nummer werd altijd al voor gepersonaliseerde producten gebruikt in onze fabrieken in Berlijn. Option 719 staat voor vormende speciale uitrusting, zoals exclusieve sets met gefreesde onderdelen of hoogwaardige gesmede velgen, die je kunt bestellen als fabrieksoptie. En daarnaast zijn er ook de vele optionele accessoires waarmee je motor op elke weg in het oog springt.

+ Lees meer

Fijne gesmede velgen met indrukwekkende looks.

Fijne gesmede velgen met indrukwekkende looks.

Vonken vliegen door de lucht. De frees doorsnijdt de lak met klinische precisie en stelt alleen de beste aluminiumstructuren bloot. De gloeiende legering springt meteen in het oog. Een perfect contrast. Een gesmede velg van Option 719 is de uitdrukking van de hoogste kwaliteitsnormen. Elke handbeweging en bediening wordt met de grootste zorg uitgevoerd - wat betekent dat een uiterst verfijnde, gesmeede velg ontstaat uit een massief aluminium blok.  

+ Lees meer

Perfecte buddyseat met elegante uitstraling.

Perfecte buddyseat met elegante uitstraling.

Je voelt de kwaliteit en je voelt de aandacht voor detail - en dat is niet verwonderlijk, want alleen de beste professionals werken met de grootste zorg aan de Optie 719 buddyseats - vanaf de eerste stap tot aan de allerlaatste draad. Hierdoor kan de hoogste kwaliteit worden bereikt, waardoor het een echt meesterwerk in vakmanschap wordt. En dat is nog niet alles: het oppervlak van de buddyseat is absoluut weerbestendig. Het ruitvormige stiksel en de geborduurde modelbenaming geven het geheel een elegante uitstraling.  

+ Lees meer

Gefreesde onderdelen met aandacht voor detail.

Gefreesde onderdelen met aandacht voor detail.

Geen twijfel over mogelijk: een hoogwaardig vertrekpunt vereist complexe processen. je kunt de waarde van de gefreesde onderdeelsets vanaf de eerste aanblik zien. Precisie in productie resulteert in een complex ontwerp van bijzonder slijtvast aluminium. De hendels en voetsteunen zijn gefreesd uit een enkel blok aluminium, cilinderkopafdekkingen en riemafdekkingen die zijn vervaardigd uit een blanco stuk. Ontwikkeld volgens de strengste kwaliteitsrichtlijnen van BMW, passen ze altijd perfect in elkaar. Dit betekent dat je op maat gemaakte motorfiets op het hoogste kwaliteitsniveau wordt geproduceerd - af fabriek.  

+ Lees meer

HP Parts

High Performance - een statement voor iedereen die op zoek is naar het absolute maximum. Met HP Parts kun je jouw motorfiets een nog sportievere uitstraling geven, nu zelfs verkrijgbaar als optie af fabriek.


Je krijgt hoogwaardige onderdelen gemaakt van carbon, titanium en aluminium, waardoor jouw motorfiets uniek zal zijn. Het HP stijlpakket geeft jouw motorfiets een nog opvallender uiterlijk. Het bevat de volgende componenten: motorafdekking, cilinderkopdeksels, olieafsluitdeksel, verstelbare rem- en koppelingshendel en een afdekking voor het expansievat. De R 1250 GS wordt ook geleverd met een instelbaar voetsteunsysteem voor de berijder en bijpassende spiegels. De HP sportdemper zorgt voor een nog beter en krachtig geluid. HP Parts geven jouw machine individualiteit en extravagantie.

+ Lees meer
Maak hem tot de jouwe.
Maak hem tot de jouwe.
Maak hem tot de jouwe.
Maak hem tot de jouwe.