Meteen vanaf het begin ligt de focus op een harmonieuze integratie in de algehele look van het voertuig, wat inhoudt dat alle onderdelen perfect worden geïntegreerd in het voertuigconcept van de R nineT-reeks, de K 1600GT/GTL en de R 1200 RT, wat de motor een consistente en exclusieve look geeft.

Het samenspel tussen de uitgebreide ontwikkelingsexpertise van BMW Motorrad en de interactie van complexe productieprocessen in combinatie met traditioneel vakmanschap bevorderen een nieuw niveau van aanzien en exclusiviteit. In onze configurator kun je je motor nog verder aan je wensen aanpassen met speciale uitrustingen, speciale omvangen en optionele accessoires en deze laten monteren door precies degenen die je BMW-motorfiets het beste kennen: Wij.

+ Lees meer

Spezial-kleuren

De nieuwe Spezial-kleuren geven je motorfiets een aparte glans. De hypermoderne laktechnologie, gekoppeld aan de met zorg aangebrachte details, maken je machine tot de koning van de weg. Dankzij de heel klassieke, handgebiesde of handgeborstelde aluminium benzinetanks wordt elke motor een uniek exemplaar. En het beste van al: de Spezial-kleuren passen perfect bij alle speciale uitrusting van BMW Motorrad Spezial.

+ Lees meer

Option 719

Met Option 719 krijg je een stukje echte BMW Motorrad-geschiedenis. Dit nummer werd altijd al voor gepersonaliseerde producten gebruikt in onze fabrieken in Berlijn. Option 719 staat voor vormende speciale uitrusting, zoals exclusieve sets met gefreesde onderdelen of hoogwaardige gesmede velgen, die je kunt bestellen als fabrieksoptie. En daarnaast zijn er ook de vele optionele accessoires waarmee je motor op elke weg in het oog springt.

+ Lees meer

HP-onderdelen

High-performance – een statement voor iedereen die het absolute maximum zoekt. Onderdelen van hoge kwaliteit, vervaardigd van carbon, titanium en aluminium maken elke motorfiets uniek. De eersteklas prestatieverhogende onderdelen geven je machine een individueel en extravagant karakter. En zorgen voor die beslissende één honderdste.

+ Lees meer

Machined-onderdelen

Je bezit al een BMW Motorrad en je wilt zelf de finishing touch aanbrengen? Dan kan je je motor customizen met de Machined-onderdelen, van de hand van Roland Sands.

 

+ Lees meer

#MAKEITSPEZIAL

Elke motorrijder is anders. Allereerst in karakter, ambities en de redenen waarom hij met een motor wil rijden. En gewoonweg ook in voorkomen. We zijn allemaal uniek. We zijn geen klonen van elkaar. Er is er maar één van ieder van ons. Waarom zouden we dan allemaal op dezelfde motorfiets kruipen? Met BMW Motorrad Spezial stop je je karakter in je motorfiets.

+ Lees meer

Altijd onderweg.

Altijd onderweg.

Hing Yeung heeft 12 motorfietsen.

Op uw plaatsen, klaar voor avontuur...en start! Als het aan Hing lag zou hij altijd op de baan zijn. Reizen, reizen en nog eens reizen. Op een van zijn motorfietsen. Verrassend is het niet: Hing voelt zich overal thuis, hij is altijd heel open. Hij werd geboren in Hong Kong, groeide op in Nederland en woont en werkt nu in Long Beach, Californië.    

+ Lees meer

Een moeder met een verhaal.

Een moeder met een verhaal.

Jennifer McCan krijgt een kick van rijden.

Jennifer had er genoeg van. Altijd achterop zitten op een motorfiets, het is gewoon haar stijl niet. Ze is een vrouw van de actie. Ze doet de dingen op haar manier. Een paar jaar geleden besloot ze in een opwelling om haar rijbewijs te halen, zodat ze zelf op de motorfiets kon kruipen waar en wanneer ze daar zin in had. Ze heeft ook graag af en toe wat tijd voor zichzelf - helemaal in haar eentje. Even ontsnappen van telefoontjes, technologie en werk.

+ Lees meer

De kilometervreter.

De kilometervreter.

Brian Tinkler rijdt veel.

Patsers. Voor dat slag van motorrijders heeft Brian het niet. "Ze stellen zich gewoon aan als je het mij vraagt", aldus de 60-jarige gepensioneerde uit Zuid-Californië. Hij pocht alvast niet met zijn rijskills en hoeft niet op te scheppen over wat hij allemaal kan. Brian praat eigenlijk helemaal niet over rijden. Hij doet het gewoon. "De rit, daar gaat het om", vindt hij. Bij voorkeur wel een snelle rit.

+ Lees meer

Geen oude knar.

Geen oude knar.

Kelsey Coppetti houdt van de frisse wind in de haren en de vrijheid op de baan.

Het begon allemaal met een inzicht. Kelsey woonde nog in San Francisco toen ze merkte dat steeds meer vrouwen met de motorfiets reden. De tijd dat enkel mannen de stad doorkruisten op twee wielen leek helemaal vervlogen. Maar waarom had zij dan nog geen motorfiets? Het plan om er eentje te kopen zou haar niet meer loslaten.

+ Lees meer

Als de gesmeerde bliksem.

Als de gesmeerde bliksem.

Nick Huber is een snelheidsfreak.

Zijn kindjes zijn zijn BMW-classics. Hij vindt altijd wel een momentje om lekker te cruisen. Hij houdt halt bij een gezellig restaurantje, parkeert zijn motorfiets voor het raam en verorbert een hamburger terwijl hij liefdevol naar zijn trouwe metgezel tuurt. Maar Nick houdt er ook graag de vaart in en heeft al op heel wat motorfietsen die pure snelheid mogen ervaren. Zijn vrienden noemen hem dan ook niet voor niets 'Bliksem'. "Ik geef het toe, ik ben een snelheidsfreak", klinkt het.

+ Lees meer
Maak hem tot de jouwe