C.A.R.E. staat voor veiligheid.

C.A.R.E. staat voor veiligheid.

Alle helmen en kleding van BMW Motorrad zijn ontwikkeld door motorspecialisten. Interne laboratoria en uitgebreide testen garanderen de hoogste veiligheidsnormen voor de gehele collectie. Het bedekkingsmateriaal dat is gebruikt voor de pakken van BMW Motorrad biedt uitstekende schuurweerstand op de relevante beschermingspunten. Dit is getest onder zeer realistische omstandigheden in de BMW-valsimulator: hierbij zijn de val- en glijbeweging van een persoon met een gewicht van 75 kg gesimuleerd op asfalt, bij een snelheid van maximaal 100 km/u. Geen probleem; alle jassen, broeken en pakken van BMW Motorrad zijn op de beschermingspunten versterkt met een dubbele afdekkingsbescherming en ze beschikken over de laatste generatie CE-protectoren.

+ Lees meer

C.A.R.E. staat voor innovatie

C.A.R.E. staat voor innovatie

Het is zwaar werk om een pionier op het gebied van innovatie te zijn: vanaf modeljaar 2013 is BMW Motorrad bijvoorbeeld de eerste fabrikant die al zijn motorfietsen standaard heeft uitgerust met ABS. En BMW Motorrad zet ook een uitstekend voorbeeld neer als het gaat om uitrusting voor de motorrijder. Het doel is om de juiste oplossing te ontwikkelen die voldoet aan de verschillende eisen aan motoruitrusting voor de motorrijder. Dit gebeurt aan de hand van onderzoek, ontwikkeling en een continue zoektocht naar de beste materialen en producten.

+ Lees meer

C.A.R.E. staat voor comfort.

C.A.R.E. staat voor comfort.

Om echt veilig te zijn, moet rij-uitrusting ook voldoen aan ergonomische eisen. Daarom zijn de helmen van BMW Motorrad erg "stil" en is de kleding uitgerust met innovatieve ventilatie- en membraansystemen. Als motorrijders zich in alle temperaturen en onder alle weersomstandigheden comfortabel voelen, kunnen zij snel reageren. De kwaliteit van C.A.R.E. is alleen beschikbaar bij BMW Motorrad, voor actieve en passieve veiligheid op de weg en een zorgeloze rijervaring.

+ Lees meer

C.A.R.E. staat voor kwaliteit.

C.A.R.E. staat voor kwaliteit.

De rij-uitrusting van BMW Motorrad blijft vaak een duurzame metgezel tijdens vele kilometers. Daarom zijn de consistente kwaliteit en duurzaamheid cruciale punten voor alle C.A.R.E.-gecertificeerde rij-uitrusting. Een groot aantal testkilometers wordt op de weg doorgebracht, om potentiële zwakke punten in de producten te kunnen identificeren. Geen andere fabrikant past dit type standaard toe: deze richtlijnen garanderen topkwaliteit - van helm tot zool.

+ Lees meer

Nog meer gedetailleerde technologie

spinner