Wat?

Wat?

Wat mag je verwachten? Wel, de naam zegt het zelf: we laten je de droommotoren van BMW Motorrad ontdekken. Het lijstje hieronder doet je waarschijnlijk nu al duizelen … wacht maar tot je ze allemaal in het echt ziet schitteren!

+ Lees meer
 • BMW R 1250 RT
  De nieuwe BMW R 1250 RT ziet er niet alleen spectaculair uit, hij presteert ook indrukwekkend op elk vlak. Ontdek de nieuwe individualiseringsopties.
 • BMW M 1000 RR
  Meet the beast! Deze superbike is het eerste M model van BMW Motorrad.
  Alleen al kijken naar dit volbloed racebeest bezorgt je een adrenalinestoot.
 • BMW R 18 First Edition en BMW R 18 Classic First Edition
  Deze nostalgische bikes doen meteen denken aan de eerste cruisers. O ja, dit is de krachtigste boxermotor (1.802 cc) ooit gebouwd door BMW Motorrad.
 • BMW R 1250 GS Adventure
  Ja, deze avontuurlijke motor voelt zich overal ter wereld thuis, en dus zeker ook tussen de andere BMW dreambikes. Dit is de absolute top van de enduro’s.
 • BMW F 900 R
  Fan van puur design? Deze naked roadster ziet er perfect afgetraind uit. Wees gerust, achter het spierballenvertoon gaat immens rijplezier schuil.
 • BMW F 900 XR
  Als avontuurlijk toeren jouw lang leven is, doet deze bike je hart beslist sneller slaan. Een perfecte mix van sportiviteit en performance.
 • BMW R nineT
  Misschien word je op slag verliefd op deze klassieke roadster met eighties-look. Hij staat voor passie en innovatie uit meer dan 90 jaar motorbouw.
Dreamcar&bike Showroom is een organisatie van de BMW Group. Je zal er dus ook nieuwigheden van BMW en MINI wagens ontdekken.
+ Lees meer

Waar en wanneer?

Waar en wanneer?

De BMW Dreamcar&bike Showroom in Bornem is open van 18 januari tot en met 8 februari 2021. Let op: het aantal bezoekers is beperkt. Reserveer dus snel je gratis toegangsticket. De BMW Dreamcar&bike Showroom voldoet volledig aan alle geldende Corona-voorwaarden.

+ Lees meer

Reserveer nu

Registreer je hieronder en kies de dag en het uur dat jou het beste past. Vervolgens ontvang je jouw persoonlijke toegangscode. Het bezoek duurt maximaal twee uur en je reservatie is geldig voor 1 persoon. Tot binnenkort!

Ik registreer me

spinner