BMW Motorrad Days 2022

Eindelijk weer wat te vieren
2 - 3 jul 2022
Berlin, Duitsland

De BMW Motorrad Days zijn terug. Na twee jaar stilstand door de pandemie komt ons grootste Brand Event eindelijk weer op gang. En we hebben meteen twee grote verrassingen in petto: de BMW Motorrad Days vinden in 2022 voor het eerst in Berlijn plaats. Op 2 en 3 juli in de zomertuin van de Messe Berlin. Maar het wordt nog mooier: Al een dag ervoor kun je om perfect in de stemming te komen op dezelfde plek het Pure&Crafted Festival presented by BMW Motorrad bezoeken.

+ Lees meer

Een bijeenkomst, twee onvergetelijke dagen

De BMW Motorrad Days bieden ruimschoots meer dan 4000 m2 merkpresentatie, meer dan 50 partners en exposanten en int. muziekacts: Bij de adembenemende actie van de FMX-show, de stuntshow voor streetbikes, tot aan het motorcircuit, zullen jullie de zwaartekracht enkele momenten compleet vergeten! En in de Wheels Area zorgen talrijke custom-garages en motorcommunities voor enorme variatie en afwisseling.

Naast de populaire trips en proefritten met de nieuwste BMW motorfietsen, maken de Kids Area en het Kids-Bike-Parcours ook indruk op de kleinste bezoekers. Zelfs rijden zonder rijbewijs is bij ons mogelijk. Hoe fascinerend en veelzijdig de wereld van BMW Motorrad is, is te beleven in onze Cinema, bij spannende reisvoordrachten en natuurlijk ook in de Motorsport Area samen met het team van BMW Motorrad WSBK. Aangezien we in Berlijn zijn, kunnen jullie bij een BMW fabrieksrondleiding zelfs een kijkje nemen achter de schermen van de motorfietsproductie. Onthoud de datum! Het eerste weekend van juli is het zover.

+ Lees meer
Naar de ticket shop external-link-arrow-slim
Adres
Zomertuin van de Messe Berlin
14055 Berlin
Duitsland
ONTVANG EEN ROUTEBESCHRIJVING external-link-arrow-bold
spinner