BMW Motorrad Days 2023

De megaparty voor de 100-jarige
7 - 9 jul 2023
Berlin, Duitsland

De jubileumeditie van de BMW Motorrad Days is nu al legendarisch. En dat niet alleen omdat de entree gratis is! Maar omdat we voor ons jubileum een feest op poten zetten waar echte motorfans niet omheen kunnen. Met talrijke highlights zullen we (bijna) heel Berlijn veroveren: met podiums en stands, met rondleidingen door de BMW vestiging in Spandau, de kwalificatie voor het eerste 'International Team' bij de Int. GS Trophy 2024 alsook met racing-actie, het Pure&Crafted Festival en nog veel meer.

+ Lees meer

Een weekend – vijf spots

De 21e editie van de BMW Motorrad Days begint dit jaar al op vrijdag. Deze vindt plaats van 7 tot 9 juli 2023 in de Sommergarten der Messe Berlin. Het Pure&Crafted Festival opent op 7 en 8 juli parallel aan de BMW Motorrad Days zijn deuren. Bovendien vindt van 6 t/m 8 juli de internationale kwalificatie voor de Int. GS Trophy 2024 plaats. Een absolute première! Besteed je weekend helemaal zoals je wilt – of het nu gaat om Family friendly, gebalde Riding Action of een party tot diep in de nacht.

Niet alleen op de Messe van Berlijn wordt gevierd, maar ook op het Pure&Crafted Festival presented by BMW Motorrad. Dit verhuist naar Berlijn Kreuzberg – en daar zijn de nachten zoals bekend lang. De Adventure Hub op het terrein van het MCC Schenkenhorst lokt GS Fans voor de internationale kwalificatie voor de Int. GS Trophy 2024.

En de Spreewaldring is onze nieuwe Motorsport Hub – met adrenalinegarantie! De BMW vestiging in Spandau biedt een spannend kijkje achter de schermen van de motorfietsproductie.

Kamperen in plaats van hotel?

Ben je een enthousiaste GS-rijder en wil je eigenlijk liever kamperen dan in Berlijn een hotel boeken? Geen probleem! Dit jaar bieden we op het terrein van de MCC Schenkenhorst de mogelijkheid om je tent op te zetten. Er zijn ook plaatsen voor campers beschikbaar.

Inschrijven voor de camping is verplicht en mogelijk op:
www.bmw-motorraddays-adventurehub.de

+ Lees meer

This is what awaits you

Tickets

Tickets

De entree voor de BMW Motorrad Days is gratis. Ook voor een rondleiding door de vestiging heb je geen ticket nodig, maar de plaatsen zijn beperkt. De aanmelding vindt plaats op de BMW Motorrad Days. Tickets voor het Pure&Crafted Festival zijn verkrijgbaar op https://www.ticketonlineshop.com/ols/pure-and-crafted. Het boeken van een trainingsslot bij de MotoRacingSchool is eveneens mogelijk op https://www.moto-racingschool.de/anmeldung-online/.

+ Lees meer

Wereldpremière bij de Int. GS Trophy

Wereldpremière bij de Int. GS Trophy

Voor het eerst start bij de Int. GS Trophy 2024 in Namibië ook een 'International Team'. Dit wordt bij de 'International Qualifier' bepaald en je kunt live erbij zijn! Iedereen uit een land waarin geen nationale kwalificatie voor de Int. GS Trophy wordt aangeboden, kan meedoen. Vanaf maart kun je je op www.gstrophy.com aanmelden voor de kwalificatie.

+ Lees meer

De racetrack wacht op je

De racetrack wacht op je

Voor motorsportfans hebben we dit jaar een speciale aanbieding in petto. Onze partner, de MotoRacingSchool, zal in de BMW Motorrad Days weekend trainingsslots met de nieuwste BMW S 1000 modellen op de Spreewaldring aanbieden. Wilde je altijd al het onnavolgbare gevoel op de racetrack ervaren? Dit is je kans!

+ Lees meer

Een vuurwerk aan mogelijkheden

Deze jubileumparty is er maar één keer. In onze feesttent kun je genieten van een veelzijdig aanbod aan muziek en entertainment, maar ook van lekker eten en drinken. Er is een showprogramma vol actie en een speciale tentoonstelling van 100 Years, proefritten, lezingen, een Heritage Area, een merkbeleving op 4.000 m2, internationale exposanten enzovoort …

Muziek, motorcultuur en lifestyle beleef je op het Pure&Crafted Festival presented by BMW Motorrad. Ook mobiliteitsconcepten van de toekomst zullen hier dit jaar een centrale rol spelen. Kom langs en maak samen met ons het BMW Motorrad jubileumfeest legendarisch!

+ Lees meer

Presented by BMW Motorrad

Het Pure&Crafted Festival 2023

Wees erbij als het Pure&Crafted Festival op 7 en 8. juli 2023 voor de zevende keer zijn deuren voor alle motorfans en muziekliefhebbers opent. Dit jaar voor het eerst in het kleurrijke en turbulente Berlijn XHAIN. Net zo veelzijdig als de locatie van het evenement is ook het programma: tussen goed eten, veel customizing-inspiratie en muziek van kunstenaars als Cari Cari of Drangsal komt de New Heritage-community hier volledig aan zijn trekken. Als hoogtepunt zal er een skatepark zijn, dat is ontworpen door een Berlijnse kunstenaar. Tickets voor het festival zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Nu tickets kopen external-link-arrow-slim
Adres
Sommergarten van de Messe Berlijn
14055 Berlijn
Duitsland
ONTVANG EEN ROUTEBESCHRIJVING external-link-arrow-bold
spinner