Cap48 - Heritage Roadshow

4 sep 2022
Marche-en-Famenne, België

CAP48 is een Belgische organisatie die in 1957 werd opgericht met als doel geld in te zamelen voor gehandicapten en jongeren in moeilijkheden. 

CAP48 wil ervoor zorgen dat niemand vanwege zijn handicap of jeugd in de marginaliteit van de samenleving leeft. Dankzij hun financiering kunnen scholen en bedrijven in Brussel en Wallonië mensen met beperkte mobiliteit verwelkomen zoals zij een valide persoon zouden verwelkomen. Zij stellen ook verschillende oproepen tot het indienen van projecten voor, die tot doel hebben de clichés en stigma's te bestrijden waarvan veel jongeren vaak het slachtoffer zijn, en hen te helpen hun plaats in de samenleving te vinden.

"Samen, samen, ook al zijn we verschillend”

Deze slogan van CAP48 leert ons over de verschillen in opvattingen, cultuur, of zelfs fysieke verschillen.

Op 4 september wordt een motorrit georganiseerd door CAP48 en Classic 21 met vertrek vanuit Jodoigne. De ontmoetingsplaats is al om 9 uur maar het vertrek zal om 10u30 zijn. 

Na de rit is het tijd om elkaar te ontmoeten bij de Wex van Marche-en-Famenne voor een feestelijk moment waar u in een goede sfeer een BMW motorfiets uit ons Heritage gamma kunt testen. Concerten, animaties en kleine restaurants zullen deel uitmaken van het volledige CAP48 evenement.

Als je na deze rit een proefrit wilt maken op een van onze Heritage moto, schrijf je dan in. Proefritten zijn beperkt.

+ Lees meer
spinner