EICMA 2017.

Esposizione Mondiale Del Motociclismo
7 - 12 nov 2017
Mailand, Italië

Fiera Milano – Jaarbeurs van Milaan.

Fiera Milano – Jaarbeurs van Milaan.

Milaan is de stad van de mode – en van motorfietsen. Als de motorfabrikanten eind najaar hun nieuwste producten laten zien, weet u dat het weer tijd is voor één van de grootste en belangrijkste internationale motorbeurzen ter wereld. Op de EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) in het Noord-Italiaanse Milaan zullen gerenommeerde fabrikanten hun modellen voor het komende seizoen presenteren tijdens een adembenemende show met nieuwe producten.

+ Lees meer

Ontdek de motortrends van morgen.

Ontdek de motortrends van morgen.

Een ding staat vast: zonder de wereldpremières van BMW Motorrad zou er iets ontbreken tijdens grootste motorbeurs ter wereld. Dat is een van de redenen waarom we ook dit jaar op de EICMA nieuwe motoren en indrukwekkende functies voorstellen. Bekijk de video voor de eerste exclusieve beelden van wat je kunt verwachten van BMW Motorrad op de EICMA 2017.

+ Lees meer

Nieuwe motorfietsen zijn bijvoorbeeld de R 1200 GS Rallye, de R nineT Urban G/S, de K 1600 GTL met verbeterde technologie en de K 1600 B in vertrouwde Bagger-stijl. En niet te vergeten: de nieuwe G 310 GS-eencilinder die in het stadsverkeer net zo goed presteert als op grindpaden. De HP4 Race met een frame van koolstofvezel is gemaakt voor het racecircuit en baseert op de S 1000 RR-superbike. Bent u ook benieuwd met welke nieuwe producten BMW Motorrad 2018 de motorwereld zal verrassen? Kijk dan op 7 september 2017 om 9.30 uur live naar de BMW Motorrad-persconferentie op Facebook.  

+ Lees meer
Adres
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italien
ONTVANG EEN ROUTEBESCHRIJVING external-link-arrow-bold
spinner