Glemseck 101 2017.

Drie dagen rock 'n' roll
1 - 3 sep 2017
Leonberg, Duitsland
+ Lees meer

Op 1 september 2017 gaat Glemseck 101 de twaalfde ronde in. Het evenement is een vaste waarde geworden binnen de Europese Café Racer-scene. Elk jaar trekken duizenden bezoekers naar Leonberg bij Stuttgart met hun aangepaste custom motorfietsen en mooi afgewerkte Café Racers. In de sfeer van een Rock `n` Roll-festival drukken ze hun fascinatie voor aangepaste en vintage motorfietsen uit en volgen ze de sprints van de snelste machines.  

+ Lees meer

Dolle pret bij op de dragstrip.

Dolle pret bij op de dragstrip.

Hij heeft bloed geproefd en komt terug: racer Nate Kern komt uit de VS om nog sneller te worden met zijn op maat gemaakte R nineT die luistert naar de naam Goldrausch. Maar ook de rivalen van de publiekslieveling hebben naam en status: de Japanse customlegende Kengo Kimura met de Heiwa Scrambler, Joy Lewis met de Hell on Wheels Scrambler, Giuseppe Roncen met de Lowride NineT, Amelie Mooseder met de aangepast VTR Customs motor, a.k.a. Eddie 21, of Jens vom Brauck met de Scrambler One. Op de dragstrip krijg je niets gratis. Hoe dan ook, plezier komt op de eerste plaats.  

+ Lees meer

Van Leonberg naar London.

Van Leonberg naar London.

Van Glemseck 101 naar het legendarische Ace Café Reunion: maandag na het festival vertrekt een groep bikers naar de Continental Run. Een rit van meer dan 1250 kilometer door het Zwarte Woud, de Elzas, Luxemburg, België en Frankrijk richting Londen, de geboorteplaats van de Café Racer. Aan de startlijn zien we onder andere Nate Kern, Joy Lewis en Hayden Roberts. De aankomst in Londen is voorzien op 7 september, de dag erop gaat het evenement Ace Café Reunion met de Bike Night Party in de Ace van start.  

+ Lees meer

Rook en spiegels

Rook en spiegels

Al twaalf jaar lang viert de customscene in Leonberg snelle sprints, goeie oude Rock 'n' Roll en unieke rebuilds. De buitengewone en relaxte sfeer die je in Glemseck 101 vindt, wordt beschreven in de bespreking van vorig jaar - met veel 'spirit of sprint'. Een absolute must voor vrienden van de klassieke Boxer, stijlvolle Café Racer en livemuziek.  

+ Lees meer
spinner