De International GS Trophy 2024

Welkom in Namibië

De locatie van de Int. GS Trophy 2024 staat vast: Het offroad-avontuur brengt ons naar Namibië. Nadat de Int. GS Trophy alle continenten over de hele wereld heeft bezocht, keert ze terug naar waar het allemaal begon – naar Afrika. Namibië heeft onder andere prachtige landschappen, de 'Big Five' en vele andere diersoorten. De hete dagen worden afgesloten met dieprode zonsondergangen. 's Nachts kun je dan een overweldigende sterrenhemel bewonderen. De reis naar Namibië wordt een unieke belevenis met heel veel #SpiritOfGS. We kunnen bijna niet wachten.

Once-in-a-lifetime

Vanzelfsprekend blijven de exacte routes voor de Int. GS Trophy 2024 tot aan de start nog strikt geheim. Maar één ding kunnen we nu al beloven: Het wordt een onvergetelijke ervaring, waarbij de deelnemers hun rijvaardigheden en kennis bij uitdagende challenges kunnen bewijzen.

Daarbij gaat het vooral om behendigheid en teamspirit. Naast veel zandpassages leidt de route ons ook naar de bergen van Namibië en daarmee op rotsachtige passen. Zelfs voor ervaren enduro-rijders wordt Namibië een once in een lifetime-avontuur dat ze niet snel zullen vergeten.

De countdown begint

Tot de officiële start van de Int. GS Trophy 2024 duurt het nog wel even. Een voorproefje bieden de nationale en regionale qualifyings. Wereldwijd vinden er 15 nationale en regionale kwalificaties, alsook een internationale qualifying plaats, waarbij de geoefende enduristen zich kunnen bewijzen. Wie de navigatie-oefeningen met de gps, offroad-ritten of technische test het beste doorstaat, verzekert zich van een plek in een van de 22 landenteams. De damesteams die op nationaal niveau winnend uit de bus komen, winnen een reis naar de internationale female-qualifying. Daar worden in totaal 6 damesteams aangewezen die samen met de 16 herenteams in het felbegeerde vliegtuig naar Namibië stappen.

Meld je nu aan

De internationale qualifying

De internationale qualifying

Voor iedereen die het eigen land niet op de lijst met nationale of regionale qualifyings heeft aangetroffen, is er in geen geval reden tot mokken. Want in het kader van de BMW Motorrad Days bieden wij voor het eerst een internationale qualifying aan om nog meer enthousiaste enduristen een kans op deelname aan de Int. GS Trophy 2024 te bieden.

+ Lees meer

Int. GS Trophy 2022 – een terugblik

Droomdecor Albanië

Twee jaar voorbereiding voor zeven dagen action De coureurs in de Int. GS Trophy 2022 hebben in Albanië alles gegeven. De in totaal 57 deelnemers werden bij dagelijkse tests en ritten langs hoge bergen, rivierbeddingen en rotsachtige pistes extreem op de proef gesteld. Bekijk hier nog eens alle highlights van dit ultieme offroad-avontuur.

Naar de terugblik
spinner