INT. GS TROPHY 2024 PRE-QUALIFIER BENELUX

HET AVONTUUR VAN JE LEVEN

De Int. GS Trophy 2024, hét avontuur waar grenzen worden verlegd, waar teamwork en beleving hand in hand gaan. Voor het eerst sturen ook wij, samen met Nederland, een team naar Namibië. De uitdaging begint eerst dichter bij huis: in Loon op Zand organiseren we op 21 en 22 juli de Pre-Qualifier. Wil jij deel uitmaken van deze unieke ervaring?

IK SCHRIJF ME IN

 

Int. GS Trophy 2024 Pre-Qualifier

Int. GS Trophy 2024 Pre-Qualifier

Op 21 en 22 juli geven we het startschot voor dit onvergetelijke avontuur in Loon op Zand. Avontuurlijk, denk je nu? Absoluut, want 80 gepassioneerde GS-rijders uit België en Luxemburg komen samen op Experience Island om zichzelf te bewijzen als een ware GS-avonturier.

Gedurende twee dagen doen we de deuren open naar een GS-paradijs. Van technische uitdagingen tot navigatieproeven, elke kilometer brengt je dichter bij het verwezenlijken van je droom: deel uitmaken van het GS Trophy-team. Benieuwd naar wat je kan verwachten? Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar!

+ Lees meer

Praktisch verloop

Tijdens de off-road challenges van de Pre-Qualifier stellen wij een BMW GS motorfiets ter beschikking. Erkende BMW Motorrad instructeurs zorgen voor professionele begeleiding en aanmoediging. Voor de on-road routes stap je jouw vertrouwde GS-model weer op.

Na afloop van de Pre-Qualifier, bekronen we 10 gelukkige BENELUX-winnaars. Zij die het parcours en de challenges zonder problemen overmeesteren, zij die klaar zijn voor de volgende uitdaging.

Wat krijg je nog meer? Voor een bijdrage van €395 stellen we een uitgebreid pakket samen om je zo klaar te stomen voor de kwalificatie:

 • een BMW GS motorfiets voor het off-road parcours;
 • Koffie/thee/fris, 2x lunch, 1x diner, 1x borrel;
 • Gezellig avondvullend programma op 21 juli;
 • Verrassende goodiebag;
 • Prijsuitreiking: de 1ste, 2de en 3de plaats ontvangen nu al een mooie prijs.
+ Lees meer
Ik schrijf me in external-link-arrow-slim

Een stapje dichter bij de ultieme ervaring

How’s your English? Wanneer je je kwalificeert in Loon op Zand, ga je vervolgens naar Walter's Arena in het Verenigd Koninkrijk voor de GS Trophy 2024 Qualifier. Ook hier beleef je een onvergetelijke dag met mede-GS-rijders van over de hele wereld.

Wat je hier mag verwachten voor een bijdrage van €495:

 • Twee overnachtingen; 
 • Een heerlijk ontbijt om energie op te doen;
 • Een uitgebreid diner na een dag vol intensief avontuur;
 • Het gebruik van een nieuwe BMW R 1250 GS gedurende zeven weken (voor o.a. de heen- en terugreis naar het Verenigd Koninkrijk en alle onroad uitdagingen);
 • Een 1.000 km beurt is hierbij inbegrepen;
 • Het gebruik van een BMW GS-motorfiets voor alle off-road uitdagingen.
+ Lees meer

Zien wij je aan de start?

Wanneer je jezelf kwalificeert in het Verenigd Koninkrijk voor de Int. GS Trophy 2024, lonkt een episch avontuur in Namibië. Samen met twee teamgenoten uit de BENELUX, neem je plaats op een fonkelnieuwe BMW R 1250 GS - de ultieme metgezel voor je reis naar de GS Trophy. Deze krachtige motor, uitgerust met noppenbanden, wordt perfect onderhouden, zodat je vol vertrouwen kunt rijden en genieten van elke bocht, hobbel en sprong onderweg.

+ Lees meer

En dat is nog niet alles. Wanneer je deelneemt aan de Int. GS Trophy 2024, worden niet alleen je reis- en verblijfskosten volledig vergoed, maar ook alle andere essentiële zaken die je nodig hebt. Van vliegtickets die je naar het verre Namibië brengen, tot BMW Motorrad Rider Equipment dat je beschermt en comfort biedt tijdens je reis.

+ Lees meer

De kans van je leven

De GS Trophy is geen gewone race, het is een episch motoravontuur dat je meeneemt naar de meest adembenemende en uitdagende landschappen. Je maakt kennis met nieuwe mensen, culturen en talen, terwijl je deelneemt aan onvergetelijke activiteiten met een BMW GS-motorfiets.

Neem de sprong, de ultieme uitdaging wacht op jou!

+ Lees meer
Ik schrijf me in external-link-arrow-slim

Noot:

Alle brandstofkosten voor, tijdens en na de Int. GS Trophy 2024 Qualifier BeNeLux zijn voor je eigen rekening. Ditzelfde geldt voor transportkosten als tol, ferry, parkeerkosten, enzovoort.
Eventuele extra overnachtingen (anders dan op vrijdag- en zaterdagavond) zijn voor je eigen rekening.
Het evenement is bedoeld voor hobby- en amateur-motorrijders. Onderstaande personen zijn uitgesloten van deelname aan de BMW Motorrad Int. GS Trophy 2024 Pre-Qualifier BeNeLux.

 • Deelnemers aan een eerdere International GS Trophy (hoofdevenement, dus niet Pre-Qualifier of Qualifier)
 • Medewerkers van BMW Group
 • Medewerkers van BMW/MINI/BMW Motorrad dealers of aanverwante bedrijven, hun agenten of iemand die professioneel met hen verbonden is
 • Medewerkers van Official BMW Motorrad Partners of iemand die professioneel (betaald) met hen is verbonden
 • Offroad instructeurs (met én zonder BMW Motorrad certificering)
 • Licentiehouders van FIM/FIME of andere Trial/Enduro/Motocross kampioenschappen

De organisatoren behouden zich het recht om inzendingen zonder overleg te weigeren of te accepteren.

+ Lees meer
spinner