INT. GS TROPHY 2024 PRE-QUALIFIER BENELUX

HET AVONTUUR VAN JE LEVEN.
21 - 22 jul 2023
Experience Island, Loon op Zand, Nederland

21 & 22 JULI 2023 - HET BEGINT MET DE PRE-QUALIFIER.

21 & 22 JULI 2023 - HET BEGINT MET DE PRE-QUALIFIER.

De International GS Trophy is geen individuele rally, maar een teamsport. Veel proeven vergen samenwerking en niet alle proeven zijn rijtests. Deelnemers overnachten bijvoorbeeld in een bivak. En alleen teams die respect hebben voor de natuur, zorgvuldig omgaan met de machines - en vriendschappelijk met elkaar - zijn succesvol.

Ervaren GS-rijders kunnen zich kwalificeren voor een plaats in het herenteam (bestaande uit 3 personen) en het damesteam* (bestaande uit 2 personen). Deze kwalificatie vindt plaats tussen 8 en 10 september aanstaande in Walter's Arena in het Verenigd Koninkrijk.

Goed nieuws: België en Nederland mogen voor het eerst samen een team sturen om mee te dingen voor een plaatsje in de volgende GS Trophy.

Om één van de 20 kandidaten te worden die in het Verenigd Koninkrijk strijdt om een plaats in het team, zul je moeten deelnemen aan de Pre-Qualifier. Deze pre-kwalificatie wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli gehouden in en rondom Loon op Zand. We kijken ernaar uit om er samen met onze collega’s van BMW Motorrad Nederland een leuke ervaring van te maken. 

De inschrijvingen beginnen binnenkort. Hou onze website en social mediakanalen in de gaten!

*Afhankelijk van de internationale score in de finale zal dit Belgisch/Nederlands team daadwerkelijk deelnemen aan de Int. GS Trophy 2024.

+ Lees meer

Deelname aan de Pre-Qualifier

Uitgebreide informatie ontvang je later. Echter, dit is voor nu belangrijk: je bent de eigenaar van een BMW GS (leeftijd en cilinderinhoud niet van toepassing), je woont in België of Luxemburg én je bent in het bezit van een (tot na het evenement geldig) Internationaal paspoort. Een geldig motorrijbewijs (onbeperkt vermogen) is uiteraard verplicht. Offroad ervaring is een must.

+ Lees meer
spinner