Music. Motorcycles. New Heritage.

Het Pure&Crafted Festival 2019 in Amsterdam.
28 sep 2019
Amsterdam, Nederland

Na drie uitverkochte festivals van 2015 t/m 2017 in Berlijn en een succesvolle roadtour vorig jaar rockt het Pure&Crafted Festival dit jaar in Nederland.

En wij rocken mee: Het festivalterrein van dit jaar Taets Art and Event Park ligt op een oud militair en industrieterrein. Met de architectuur van baksteen, glas en staal is dit voor de community een dag lang de ideale achtergrond om bij de sound van coole bands feest te vieren, elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.   

Alle andere informatie en updates over het event vind je hier:

+ Lees meer

Op vrijdag begint in een club in Amsterdam de openingsparty. Op zaterdag gaat het op het festivalterrein met singer-songwriters, heel veel bands en shows verder. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beetje punkrock-karaoke? Ook aanwezig zijn diverse customizers met hun projecten en natuurlijk veel exposanten die alles laten zien dat het handmade- en heritage-hart aan mode en accessoires begeert. Hetzelfde geldt uiteraard voor de talloze streetfood- en beveragestands.

 

+ Lees meer

Gentlemen, start your engines.

Driedelige tweedpakken, excentrieke colberts, witte hemden met strik of stropdas en brede broeken in de laarzen domineren dan zondag het straatbeeld. Zo'n 1000 bestuurders zullen bij de Distinguished Gentleman’s Ride zeer goede manieren aan de dag leggen en op hun liefdevol verzorgde vintage- en custom-bikes elegant gekleed voor het goede doel rijden.

+ Lees meer
Adres
Taets Art and Event Park
Hemkade 16
1506 PR Zaandam
Netherlands
ONTVANG EEN ROUTEBESCHRIJVING external-link-arrow-bold
spinner