Pure&Crafted Festival 2017.

Muziek, motorfietsen, New Heritage.
26 - 27 aug 2017
Berlin, Duitsland

Rock 'n' Roll in Rummelsburg.

Rock 'n' Roll in Rummelsburg.

Nieuwe locatie, oude vrienden: na twee jaar in het Postbahnhof in Berlijn zal het volgende Pure&Crafted Festival in de historische krachtcentrale van Rummelsburg plaatsvinden op 26 en 27 augustus 2017. Met de industriële charme die zo typisch is voor Berlijn is deze historische locatie op de oever van de Spree de perfecte omgeving voor twee dagen vintagecultuur, muziek en custom motoren. Na het Pure&Crafted Festival van 2015 is er geen twijfel meer mogelijk: muziek en motorfietsen horen gewoon bij elkaar. De naam zegt het al: liefhebbers van pure, oprechte, eenvoudige gitaarmuziek zullen zeker genieten van het derde festival, dat alweer een internationaal bekende line-up kan presenteren. Deze keer staan motorfietsen en new heritage meer in de schijnwerpers op de zondag van het festival. Motorfietslifestyle staat centraal, met ontelbaar veel custombouwers, een motorfietsrit en een programma voor kinderen. En er is nog een ding zeker: op zondag is er ook muziek te over. Klinkt leuk? Kom dan ook!

+ Lees meer
Adres
Altes Kraftwerk Rummelsburg
Rummelsburger Landstraße 2
12459 Berlin
Germany
ONTVANG EEN ROUTEBESCHRIJVING external-link-arrow-bold

Motorfietsen

Motorfietsen

Custombike-bouwers zullen hun ogen niet kunnen geloven, zo veel bekende customfabrikanten zijn aanwezig op het Pure&Crafted Festival. De grote namen van de scene, zoals Krautmotors, Nagel Motors, Urban Motor en Berham Customs, waren aanwezig bij vorige festivals. Op de nieuwe locatie is er plaats voor nog meer exposanten.

BMW Motorrad Truck stelt ook spectaculaire custom- en conceptbikes tentoon, terwijl in de BMW Motorrad Workshop gewerkt zal worden aan lopende customprojecten. In de BMW Motorrad-winkel ernaast vind je de nieuwste uitrusting en motoraccessoires. Je kan ook een testrit maken met enkele van de huidige modellen. Daarnaast is de adembenemende Motodrom weer van de partij, waar voor het eerst niet twee, niet drie, maar vier BMW R 25/0 gelijktijdig  op de wall of death zullen rijden. Om dit evenement nooit meer te vergeten, kan je jezelf vereeuwigen in de fotobox, je eigen foto's customizen en meenemen!

+ Lees meer

E-Custombike.

E-Custombike.

Krautmotors stelt zijn omgebouwde elektrische BMW voor tijdens het Pure&Crafted-festival dit jaar.

Ruw, rauw en ongepolijst: de bekende stijl van Rolf Reick valt op bij de nieuwste custom build: een custombike, gebaseerd op de elektrische scooter BMW C evolution, die eveneens de Pure & Crafted Signature-motor 2017 is.  Het is voor het eerst dat een gevestigde waarde onder de customizers een elektrische motorfiets onder handen nam. Er waren geen richtlijnen. Zo ontstond een dragster, waarmee de baas van Krautmotors - stilletjes - zal komen aanscheuren tijdens de Glemseck 101 . De motor is klaar en wordt voorgesteld aan het publiek tijdens het Pure&Crafted-festival dit jaar. Wees erbij wanneer Rolf Reick zijn "E-LisaBad" voor het eerst toont aan het publiek! Op zaterdag  net voor de hoofdact op het hoofdpodium.

+ Lees meer

Muziek

Muziek

Rockmuziek en boxergeluid: de sound van de bands zal zich vermengen met het onmiskenbare gebrom van tweecilinder-boxermotoren en zo een unieke fusie van geluiden creëren in de historische krachtcentrale van Rummelsburg. De line-up is klaar. En hij is indrukwekkend. Op het hoofdpodium zal de Amerikaanse band Interpol de fijnste post punk serveren, en een heleboel andere bands zullen voor een geweldige sfeer zorgen op het hoofdpodium en het Motodrome-podium. Het muzikale spectrum zal variëren van psychedelische elektronica tot punknummers tot pure, handgemaakte akoestische songs.

+ Lees meer

New Heritage

New Heritage

(New) heritage van kop tot teen: als je op zoek bent naar je favoriete accessoire, ga dan naar de General Store op het Pure&Crafted Festival. Je vindt er alles van vintage-schoenen en tijdloze mode, juwelen en accessoires tot gadgets voor motorrijders. En als je een nieuw kapsel wilt voor je nieuwe stijl, ga dan even langs bij de kapper. Brandstof voor het lichaam is er overal op het festival: stalletjes met eten en food trucks bieden voor elk wat wils, van een gezonde hap tot heerlijke street food.

+ Lees meer

#pureandcrafted

Review

De BMW Ride & Style Collection

BMW Ride Collection

Onbeperkt rijplezier. Dit betekent een zucht naar avontuur. Maar het betekent ook op alles voorbereid zijn. Met de BMW Motorrad RIDE Collection ben je klaar voor vertrek. Op elk moment, onder alle weersomstandigheden. Voor elk avontuur.

Ontdek nu

BMW STYLE Collection

Met de BMW Motorrad STYLE-collectie maak je ook een statement als je niet onderweg bent. Blauw/wit/rood. Dit is passie. Je voelt het. De open weg lokt. Hij nodigt je uit. Dit is jouw race. Elke dag. Ga er op uit en maak de dag tot een succes. Maar het is niet de snelste coureur die de race bepaalt. Eén ding is belangrijker dan wat dan ook in een race: teamwork. Voel het in elke vezel: je maakt deel uit van de BMW Motorrad-community.

Ontdek nu

MEER HERITAGE-MODELLEN

spinner