International GS Trophy 2022

De onbekende schoonheid van Albanië

Ruige gebergten, brede dalen, wilde rivieren, diepe wouden en een prachtige kust: BMW Motorrad brengt de International GS Trophy eind zomer 2022 naar Albanië. Het land, dat als insidertip voor offroad-ritten wordt beschouwd, is ongelooflijk rijk aan flora, fauna en cultuur. De beste enduro-rijders ter wereld kunnen zich verheugen op het ontdekken van deze nog vrijwel onbekende schoonheid op hun GS bikes tussen de vele speciale proeven en om de #SpiritofGS van dichtbij te ervaren.

Once in a Lifetime

Zeven dagen puur avontuur. Zeven dagen waarin twee jaar aan voorbereiding zijn gestoken. Zeven dagen die het leven veranderen. Elke coureur krijgt maar één keer de kans om aan de International GS Trophy mee te doen. Maar het is geen klassieke race, want in de uitdagende challenges, waarin de deelnemers hun kennis en rijvaardigheid bewijzen, gaat het vooral om teamgeest en vaardigheid. En de weg erheen wordt gekenmerkt door nachten in de tent onder de sterrenhemel, unieke landschappen en culturen, evenals nieuwe vrienden uit de hele wereld – helemaal #SpiritofGS.

+ Lees meer

Terugblik 2020

In de sporen van de hobbits

We see a video of the last International GS Trophy 2020 in New Zealand.

In de sporen van de hobbits

Nieuw-Zeeland is niet alleen een indrukwekkende filmsetting voor op het grote doek, maar was ook een ideaal terrein voor de International GS Trophy 2020. Daar waar regenwouden en gletsjers elkaar tegenkomen en fjordenlandschappen aan de voeten van middelgebergten liggen, hebben de deelnemers op elke meter van puur enduro-plezier genoten.

+ Lees meer

Door de ongelooflijke ritten en de unieke community was deze belevenis een ervaring die mijn leven zal veranderen.

 ”

BJ Vosloo

Team Zuid-Afrika

spinner