Opwindende diversiteit voor avonturiers, ontdekkers en enthousiastelingen: onze GS-familie heeft drie nieuwe leden. Of je nu een weekendtrip plant met je beste vrienden, offroad gaat rijden of meteen maar de hele wereld wilt veroveren - met deze modellen gaan alle deuren voor je open. Ontdek welke het beste bij jou en je plannen past en krijg alle belangrijke details.

+ Lees meer
„ 

Hungry for more Adventure

 ”

De BMW F 800 GS

De BMW F 800 GS

De nieuwe BMW F 800 GS staat altijd aan je zijde, wat de route ook in petto heeft. Met zijn krachtige nieuwe motor en talloze upgrades is hij perfect geschikt voor korte en lange avonturen. Pak je tas, neem je vrienden mee en ervaar de #SpiritOfGS van dichtbij.

+ Lees meer

De BMW F 900 GS

De BMW F 900 GS

Ontsnap aan het dagelijkse leven, ga offroad: de BMW F 900 GS is de perfecte bike voor iedereen die op zoek is naar uitdagingen. Over stenen en grind, door wind en water, in diepe kuilen en over hoge heuvels - deze endurobike is gewoon perfect voor unieke belevenissen.

+ Lees meer

De BMW F 900 GS Adventure

De BMW F 900 GS Adventure

Ben jij klaar voor een avontuur? De BMW F 900 GS Adventure in ieder geval wel. Dit is een bike die je over de hele wereld vergezelt, door verschillende klimaatzones en langs talloze hoogtemeters. Beleef boeiende tochten zonder in te boeten aan comfort. Alleen of met zijn tweeën, een korte sprint of een lange reis.

+ Lees meer

Meer #spiritofgs

spinner