Ultimate Vakmanschap

Ultimate Vakmanschap

De markante voorkant en de typische GS-flyline zijn onmiskenbaar. Maar het zijn de op maat gemaakte details van Option 719 en de limited BMW centenary-badges die dit tot een onmiskenbare verering van een icoon maken. Dit is snelheid, suprematie en veiligheid in een strakke Triple Black Finish, inclusief crashbars in limited black voor de meest gestroomlijnde lichaamstaal van de GS ooit.

+ Lees meer

Ultimate Vertrouwen

Ultimate Vertrouwen

Het verbeterde led-lichtsysteem zorgt voor een onmiskenbaar uiterlijk met maximale zichtbaarheid. Je bent heer en meester op je terrein met de nieuwe getinte, verstelbare kuipruit en trillingsarme, aerodynamisch geoptimaliseerde spiegels. Met de comfort- en toerpakketten heb je eindeloos veel zin in avontuur, en met de optie voor het premium bagagesysteem laat je alle remmen los.

+ Lees meer

Ultimate Controle

Ultimate Controle

Jij bepaalt hoe jouw ultieme avontuur eruitziet. Altijd heer en meester op de weg met superieure rijeigenschappen in zeven dynamische rijmodi. Voel de kracht van de klassieke boxermotor bij elke snelheid en in elk toerengebied, terwijl je je machine met een uitstekende dynamische motorrembesturing en uitgebreide, gepersonaliseerde uitrusting beheerst.

+ Lees meer

Meer manieren om te ontdekken

spinner