Everyday Adventures

Uw avontuur begint hier en nu.

Elke dag. Elke dag is anders. Elke dag is een avontuur. Dat is exact wat het Everyday Adventures Project is – en de G 310 GS is uw perfecte partner. Wij verrasten twee Zuid-Afrikaanse avonturiers met een G 310 GS en stuurden ze op hun eigen Everyday Adventure. Bekijk wat zij ervoeren op de G 310 GS en leer hoe u deel kunt nemen aan het Everyday Adventures Project.  

Bent u spontaan en hebt u drang naar avontuur?

Doe dan mee aan het Everyday Adventure Project. Dien eenvoudigweg uw persoonlijke idee voor een avontuur in, dat u altijd al uit wilde voeren. Wij kiezen de beste voorstellen en maken de Everyday Adventure List – de perfecte inspiratiebron voor avonturen op de G 310 GS. En er is meer: als uw Everyday Adventure de meeste stemmen krijgt, helpen wij u om het uit te voeren.  

+ Lees meer
Doe nu mee. external-link-arrow-slim
R 1200 GS Motorbeschermingsbeugel
R 1200 GS Koplampbescherming
R 1200 GS Baggagerek
R 1200 GS Aluminium motorbescherming
R 1200 GS HP Enduro Voetensteun
R 1200 GS Kruisspaakwielen
R 1200 GS Keyless Ride
R 1200 GS LED-koplamp

Denk u eens in, u komt 's ochtends thuis van een rondje hardlopen en buiten uw deur staat een G 310 GS met uw naam erop, met de uitdaging "Vind uw wildernis" erop. Dat is exact wat er gebeurde met Fhatuwani. Verrast maar gereed voor de uitdaging, vertrok hij voor zijn eigen Everyday Adventure. Hierna kunt u zien wat er met hem gebeurde.

+ Lees meer
Het is voor mij belangrijk om nieuwe ervaringen te hebben. Ze maken mij tot wie ik ben. ”

Fhatuwani Mukheli

Brad wacht normaal gesproken niet tot het avontuur naar hem toekomt. Het is aan hem om ervoor te zorgen dat zijn leven vol variëteit is. Maar op een dag kijkt hij uit het raam en ziet een G 310 GS in zijn voortuin. Er zit een briefje op met zijn naam en een uitdaging: Doe iets wat je nog nooit hebt gedaan. Vandaag voegt het Everyday Adventure Project variëteit aan zijn leven toe en Brad aarzelt niet om op avontuur te gaan.

+ Lees meer
Het leven is een reis. Er zullen altijd saaie momenten zijn. Maar het is aan u om ervoor te zorgen dat het leven net zoveel spannende momenten heeft. ”

Brad Klynsmith

Doe nu mee.

Dien nu uw eigen Everyday Adventure in.

Doe met uw avontuur mee aan het Everyday Adventure Project. Beschrijf in het kort uw Everyday Adventure en verzin hier een sterke naam voor. De beste voorstellen worden aan de lijst toegevoegd en hier kan op gestemd worden. Als uw Everyday Adventure de meeste stemmen krijgt, helpen wij u om het uit te voeren.

 

+ Lees meer

De zucht naar avontuur.

Elke dag met de G 310 GS.

Meer informatie

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner