Internationale GS Trophy 2018.

Mongolië roept.

Ontdek de wereld. Ontdek het onbekende. Sluit lange vriendschappen. En ga elke uitdaging aan op je GS. De International GS Trophy is een motoravontuur waarbij de wereld aan je voeten ligt. Teams van over de hele wereld strijden met elkaar tijdens intensieve dagetappes en verschillende speciale uitdagingen, en ervaren de tocht van hun leven van 3-10 juni 2018!

Officiële teaser Int. GS Trophy 2018.

Teams

Eén voor allen en allen voor één.

Eén voor allen en allen voor één.

Leer alle teams kennen die zich hebben gekwalificeerd voor deelname aan de Int. GS Trophy 2018.

+ Lees meer

Er hebben zich twee vrouwelijke teams geplaatst voor Mongolië.

Er hebben zich twee vrouwelijke teams geplaatst voor Mongolië.

Na een wedstrijd van vier dagen bij de Country Trax Off Road Riding Academy in Zuid-Afrika hebben niet één maar twee vrouwelijke teams zich geplaatst voor de zesde International GS Trophy van BMW Motorrad, die in juni 2018 zal plaatsvinden in Mongolië. Gezien het hoge niveau van rijvaardigheid, enthousiasme en teamgeest besloot het team van BMW Motorrad spontaan om het aantal rijders te verdubbelen en zes vrouwelijke GS-rijders mee te nemen naar Mongolië.

+ Lees meer

ONTDEK EN ERVAAR

Mensen en plaatsen.

Mensen en plaatsen.

De scouts zijn opgewonden. Ze hebben Mongolië verkend en weten precies: het perfecte GS-avontuur wacht op je, ongeacht of jedeelneemt aan de Internationale GS Trophy 2018 of gewoon gedreven wordt door je eigen verlangen naar avontuur. Snuif de spirit van de GS op in Centraal-Azië.

+ Lees meer

Volg de paden van de Trophy.

Volg de paden van de Trophy.

Ben je jaloers op de deelnemers aan de International GS Trophy 2018 en zou je zelf wel de routes van de rijders willen verkennen? Dat hoeft niet bij een droom te blijven: Enduro Park Andalusia biedt je de unieke kans om in totaal 2200 kilometer door de fascinerende landschappen van Mongolië te rijden op de originele motorfiets voor de GS Trophy 2018, de nacht door te brengen in karakteristieke joerts en de cultuur van de nomaden te leren kennen.

+ Lees meer

Adem de geur van avontuur in.

Adem de geur van avontuur in.

Misschien kun je niet deelnemen aan de International GS Trophy 2018, maar zit de spirit van GS wel in je. Dan hebben we een oplossing voor je: BMW Motorrad organiseert individuele rij-avonturen met ervaren instructeurs, afgestemd op jouw rijvaardigheid. Er wordt een brede waaier aan workshops aangeboden, waarmee jij van het avontuur kunt proeven en de wereld van de GS kunt induiken. De portfolio is heel divers, of je nu beginner of gevorderde rijder bent. Waar ter wereld je ook bent. Want voor jou en je GS zijn er geen grenzen.

+ Lees meer

GS Trophy 2016

Meer off-road kan niet.

Meer off-road kan niet.

Prachtige, spectaculaire landschappen doen het hart van elke motorrijder sneller kloppen. Tot nu toe heeft de Internationale GS Trophy deelnemers helemaal naar Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada en Thailand gebracht. Vijf teams gingen over de startlijn in de eerste GS Trophy. Bij de laatste namen er 19 teams deel. Bovendien is het off-roadavontuur niet alleen voor mannen: in 2016 deed het eerste vrouwenteam ooit mee. Hun onwankelbare competitiegeest en briljant rijtalent won de harten van de toeschouwers.

+ Lees meer

Rivieren oversteken, je GS over gebroken bruggen heen krijgen, voor teamspirit zorgen. Rijden over stoffige paden, modderige wegen en rotsen. De Internationale GS Trophy 2018 is zonder twijfel een van de grootste off-road-uitdagingen ter wereld – en jij kunt er een deel van zijn. Het maakt niet uit dat je een amateur bent. Je moet gewoon fit genoeg zijn, je vaardigheid en geest in actie brengen en een onwankelbare strijdvaardigheid tonen, en je zult het avontuur winnen. 

+ Lees meer
Naar GS Trophy 2016 review external-link-arrow-slim

#GSTROPHY

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner