Int. vrouwelijke teamkwalificatiewedstrijd

Gezocht: GS-teamspeler.

Je hebt girlpower in je. Je bent in je element als je het stof kunt doen opwaaien op je GS. Je houdt van een uitdaging op twee wielen, en wilt het domein van de Internationale GS Trophy niet aan mannen overlaten? Dan is het tijd voor een opwindend motorfietsavontuur in Mongolië. Word lid van het team en inspireer GS-fans overal ter wereld. 

Jij neemt de eerste stap door aan het nationale kwalificatie-evenement deel te nemen. Als je de top 3 haalt, vertegenwoordig je je land in je nationale team. Bovendien worden de twee best geplaatste vrouwen die geen lid zijn van het nationale team gekwalificeerd voor de int. vrouwelijke teamkwalificatiewedstrijd om te strijden om een plaats in een internationaal vrouwenteam. Er is geen afzonderlijke registratie voor de int. vrouwelijke teamkwalificatiewedstrijd.

De rijders van de Int. GS Trophy 2016 in Thailand weten dat het de inspanning waard is, omdat ze de harten van offroad-fans hebben veroverd. In dit Zuidoost-Aziatische land, toonden de drie vrouwen hun onvermoeibare wedstrijdspirit in de Int. GS Trophy. Stéphanie Bouisson, Amy Harburg en Morag Campbell demonstreerden verbluffende rijvaardigheden. En het beste van alles is: alle rijders zijn winnaars, beleven de onvergetelijke sfeer van de GS en brengen een unieke tijd door op een GS-motorfiets. Ben je klaar voor een ervaring die je nooit zult vergeten?    

+ Lees meer

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner