Enkel met teamspirit.

Eén voor allen en allen voor één.

De eerste teams voor de International GS Trophy 2018 zijn bekend en er zullen nog meer volgen in de komende weken. Enkel met rijvaardigheden, voldoende fysieke conditie en een flinke portie teamspirit raak je door de kwalificaties en pak je een van de elbegeerde startplaatsen voor de International GS Trophy 2018 in Mongolië – het startpunt van het avontuur van je leven.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Ontdek hier wanneer de kwalificatiewedstrijd wordt gehouden in jouw land. Daarnaast stellen we ook de deelnemende landen voor die een team naar voren schuiven voor de International GS Trophy 2018. Tijdens de wedstrijd strijden ze tegen elkaar in Mongolië, waar ze veeleisende speciale tests uitvoeren en spannende uitdagingen overwinnen. We updaten de website regelmatig om jullie op te hoogte te houden. Dus, hou je ogen open!

+ Lees meer

Startplaats verdiend

Veel teams hebben zich al gekwalificeerd voor de International GS Trophy 2018 en het aantal stijgt gestaag. Neem hier een kijkje naar de deelnemers en ontdek meer over hun leven en motivatie.

+ Lees meer

Deze kwalificatiewedstrijden gaan binnenkort van start

Binnenkort starten de kwalificatiewedstrijden in tal van landen. Hier kun je al zien welk land een team van drie personen meeneemt naar de start van de International GS Trophy 2018.

+ Lees meer

Internationale vrouwenteamkwalificatie.

Internationale vrouwenteamkwalificatie.

Je houdt van een uitdaging op twee wielen, en laat het domein van de Internationale GS Trophy liever niet aan mannen over? Dan is het tijd voor een opwindend motorfietsavontuur in Mongolië. Word lid van het team en maak GS-fans overal ter wereld enthousiast.  

+ Lees meer

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

De juiste motorfietsen.

spinner