Ik ben altijd op zoek naar opwinding.

Isaac Johnston wordt gedreven door nieuwsgierigheid en enthousiasme.

Hij is zijn eigen baas. Jaren geleden verruilde Isaac Johnston zijn kantoorbaan voor een leven als verhalenverteller en lifestylefotograaf. Tegenwoordig leeft de Amerikaan uit Montana voor onverwachte ervaringen, dol als hij is op opwindende en inspirerende plekken. Bovenal voelt hij zich aangetrokken tot de natuur.   

Een avontuur hoeft niet groot en episch te zijn. Alles wat je fascineert, kan avontuurlijk zijn. Wanneer je je buiten je comfortzone waagt, ervaar je nieuwe en opwindende dingen. ”

Isaac Johnston

Waar anderen omkeren, gaat Isaac verder.

Waar anderen omkeren, gaat Isaac verder.

Isaac overwint al obstakels op motorfietsen sinds hij een kind was. Op zijn zesde leerde hij de motor van zijn oom starten en op zijn dertiende bezat hij al zijn eigen exemplaar. Tegenwoordig is de BMW F 750 GS zijn sleutel tot een wereld vol mogelijkheden en onvergetelijke momenten. Het punt waar anderen omkeren is juist waar het voor Isaac interessant wordt, of hij nu aan het wildwatervaren, kajakken of mountainbiken is. Hij is altijd nieuwsgierig en wordt daardoor vaak verrast.

+ Lees meer
183
Lengte (cm)
33
Leeftijd
25
Motorervaring (in jaren)
1100
Krachtigste motor die hij heeft bereden (in ccm)

Motivatie: opwindende momenten.

Toen Isaac op een kantoor werkte, miste hij de passie. Hij probeerde om meer verantwoordelijkheid op zich te nemen, maar vond zichzelf geen groot succes. Nu is hij bezig zijn dorst naar avontuur te stillen. "Ongemak vind ik opwindend. Als alles comfortabel is, weet ik dat ik me in de verkeerde richting beweeg". Televisie en videogames vindt hij maar saai. Hij geniet het meest van spontane activiteiten. "Alles wat me inspireert, is te vinden in de natuur. Ik moet op stap gaan, gave dingen doen en daarover vertellen – met of zonder motor".

+ Lees meer
Als je je eigen levensstijl kiest, weet je niet wat de dag van morgen te bieden heeft. ”

Isaac Johnston

Wat de motor van Isaac draaiende houdt.

Wat de motor van Isaac draaiende houdt.

"Mensen zijn pas echt zichzelf als ze ergens enthousiast over zijn", aldus Isaac. Hij leeft voor zulke momenten. "Voor mij is het een drijvende kracht." Als hij de energie van anderen voelt, wordt hij gemotiveerd. Dat is ook de reden waarom Isaac zo graag met zijn vrienden op avontuur gaat en motortochten maakt. Hij deelt zijn verhalen op Instagram, zodat een grotere groep mensen inspiratie kan opdoen door zijn ervaringen en foto's. Zijn verhalen maken anderen enthousiast en dat geeft hem energie.  

+ Lees meer

Nieuwe perspectieven, verrassende ervaringen.

Nieuwe perspectieven, verrassende ervaringen.

Isaac raakt verveeld door herhaling. Hij bezoekt plaatsen nooit een tweede keer. "Ik doe wel graag steeds dezelfde activiteiten: wandelen, zwemmen, motorrijden, mountainbiken." Er is niets wat hij liever zou doen. Tegelijkertijd verandert hij voortdurend zijn perspectieven, die deel uitmaken van zijn verhalen. Voor hem draait het niet per se om grote avonturen. Zelfs een wandeling langs de rivier kan uitmonden in een verrassend moment. "Misschien besluit je om een stukje te gaan zwemmen, ook al is de rivier bijna bevroren. Als je iets geks, iets onverwachts doet, kan zelfs een wandeling opwindend zijn." 

+ Lees meer

Motorrijden betekent vrienden ontmoeten.

Isaac weet niet altijd van tevoren wat zijn bestemming is. Voor hem begint het avontuur wanneer hij vertrekt in een opwelling. "Ik stap gewoon op de motor en kom dan ergens in de bergen terecht." Sommige mensen gaan een stukje hardlopen om hun hoofd leeg te maken, maar Isaac gaat motorrijden. Hij ontmoet graag andere avonturiers en gelijkgestemde rijders uit de gemeenschap. "Je zou een week moeten lopen om de plekken te vinden die wij op onze motoren ontdekken. Dat is het motorrijden waar ik het meest van geniet."  

+ Lees meer
Wat mijn motor draaiende houdt? Andere mensen enthousiast zien. ”

Isaac Johnston

NOG EEN AVONTUUR

Sterling Taylor

Geschikte motorfietsen.

Sterling Taylor
spinner