BMW Motorrad Days 2017

Hét motorevenement van het jaar.

Van 7 t/m 9 juli is Garmisch-Partenkirchen wederom de feestplaats voor motorfans van over de gehele wereld. Avonturiers, tourrijders, customizers of racers - de BMW Motorrad days brengen de hele motorcommunity samen op één plaats.

Hoogtepunten 2017

Hoogtepunten 2017

Voor de 17de keer werd Garmisch-Partenkirchen omgedoopt tot het Mekkaa voor liefhebbers van BMW Motorrad. Tegen de prachtige achtergrond van de Zugspitze-bergen kwamen meer dan 40.000 bezoekers uit de hele wereld bij elkaar en vierden ze hun gezamenlijke passie voor de tweewielige machine. Ontdek hier de hoogtepunten.

+ Lees meer

Wereldpremières & Wat is nieuw

Wereldpremières & Wat is nieuw

Nieuwe motoren en talloze accessoiress: de omvangrijke tentoonstelling van BMW Motorrad in de buurt van de evenementenarena biedt een kijkje in de huidige modelreeks, de nieuwste kleurencreaties en innovatieve kenmerken. Try-outs waren expliciet toegestaan!

+ Lees meer

Routebeschrijving & accommodatie.

Routebeschrijving & accommodatie.

Zelfs de reis naar de BMW Motorrad Days is een ervaring. Hier kun je de beste motorroutes naar Garmisch-Partenkirchen en informatie over accommodatie op de idyllische locatie aan de voet van de Zugspitze vinden.  

+ Lees meer

#bmwmotorraddays

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner