Topontmoeting met vrienden.

De BMW Motorrad Days 2019.

Drie dagen lang draait in Garmisch-Partenkirchen weer alles om de gezamnelijke passie: motorfietsen bij de BMW Motorrad Days. Een uitgekiend programma met live-muziek, met actie geladen shows en actuele bikes en talloze wereldprimeurs trekken van 5 t/m 7 juli zo'n 40.000 bezoekers naar de stad aan de voet van de Zugspitze. Niet alleen BMW Motorrad-fans, ook motorrijders van alle merken beleven afwisselingsrijke dagen – een topontmoeting voor vrienden, gezinnen en de Motorrad-community.

Event & programma.

Event & programma.

Meer mens en motorfiets gaat niet: Drie dagen lang staan jij en de nieuwste bikes in de schijnwerpers. Als onderdeel van de community ben je getuige van stuntshows, proefritten, motorexcursies en live-muziekacts. Verheug je op oude bekenden en nieuwe vriendschappen!

+ Lees meer

Routebeschrijving en accommodatie.

Routebeschrijving en accommodatie.

Voor veel bikers is al de reis naar de BMW Motorrad Days een avontuur, want je rijdt over fraaie wegen door de Alpen naar Garmisch-Partenkirchen. Plan nu je eigen heenreis en maak deze tot een onvergetelijke tour. Informatie over de overnachtingsmogelijkheden in het idyllische stadje aan de voet van de Zugspitze vind je eveneens hier.

+ Lees meer

FAQ – Antwoorden op je vragen.

FAQ – Antwoorden op je vragen.

Je bent een van de rond 40.000 motorfans die naar de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen komen, maar je hebt nog wat vragen? Hier vind je onze antwoorden op vaak gestelde vragen.

+ Lees meer

Dat waren de BMW Motorrad Days 2018.

Dat waren de BMW Motorrad Days 2018.

Bekijk de talloze hoogtepunten van het afgelopen jaar en voel de met actie geladen stemming op het evenemententerrein. Alleen zelf erbij zijn, is nog beter. Laat je inspireren, wat je ook in 2019 bij de event-highlight van de internationale Motorrad-community weer in vervoering zal brengen.

+ Lees meer

More stories you might be interested in.

spinner