EVENT & PROGRAMMA.

Stunts, shows en live-muziek.

De mix doet het hem – en die bestaat in Garmisch-Partenkirchen niet alleen uit productnieuwtjes en de wereldpremières van BMW Motorrad, maar ook uit de adembenemende performances, spectaculaire stuntshows en heel veel live-muziek. Ook voor de kleintjes bieden we een uitgebreid kinderprogramma aan, om de BMW Motorrad Days een event voor het hele gezin te laten zijn.
Een gedetailleerd overzicht voor een betere planning van je verblijf in Garmisch-Partenkirchen publiceren we hier van te voren vóór de BMW Motorrad Days: Het is dus handig om af en toe even te kijken. 

BMW MOTORRAD CENTRAAL

Aanraken mag: Actuele bikes en rijdersuitrusting.

Aanraken mag: Actuele bikes en rijdersuitrusting.

In de BMW Motorrad-expositietent vind je alle actuele modellen en een uitgebreid rijdersuitrustings-, accessoires- en lifestyleassortiment van het blauw-witte merk. Hier kun je proefzitten op de nieuwste motorfietsen en aan BMW Motorrad experts alles vragen wat je over de BMW motorfietsen wilt weten. Ter plaatse is ook de BMW Motorrad-collectie te koop.

+ Lees meer

Globetrotters vertellen over hun reizen.

Globetrotters vertellen over hun reizen.

Dit is de beste inspiratie voor je eigen motoravonturen: Wereldreizigers en motorlegendes vertellen met video's en foto's erbij over hun spannende avonturen. Kom langs in de BMW Motorrad Cinema!

+ Lees meer

Wees als exposant erbij.

Op BMW Motorrad Days 2019 geven zo'n 100 internationale exposanten acte de présence. Met motoraccessoires en deskundig advies zijn ze je contactpersoon voor alles dat je over motorfietsen wilt weten. Wil je in 2020 ook exposant bij de BMW Motorrad Days worden? Bekijk dan alle relevante informatie.

+ Lees meer
Meer informatie external-link-arrow-slim

Action & party

Deze shows zijn adembenemend.

Deze shows zijn adembenemend.

In Event Arena staan je talloze shows vol met actie te wachten. Stunts op twee wielen laten je verbaasd staan en doen je de adem stokken. Nog meer sensatie ervaar je in het Motordrom: Waaghalzige motoracrobaten draaien in de oudste reizende steile wand ter wereld uit 1928 op hun gerestaureerde en eersteklas onderhouden BMW motorfietsen hun rondjes.

+ Lees meer

Avonden die je nog lang zullen heugen.

Avonden die je nog lang zullen heugen.

De BMW Motorrad Days betekene ook: onvergetelijke avonden met talloze livebands in de partytent, in de US Lodge, buiten in de Heritage Area en bij het kampvuur. Bij zoveel afwisseling is er beslist ook iets voor jou bij.

+ Lees meer

MEEDOEN

Bikes testen.

Bikes testen.

Op de BMW Motorrad Days is er een breed scala aan actuele modellen beschikbaar voor proefritten en is zo een perfecte beslissingshulp op weg naar je nieuwe bike. Enkele weken vóór het event kun je je proefrit hier online boeken.

+ Lees meer

Puur rijplezier: In het Enduro Park of nog zonder rijbewijs.

Puur rijplezier: In het Enduro Park of nog zonder rijbewijs.

Als je graag je offroad-skills wilt laten zien, ben je in het tijdelijke Enduro Park op het evenemententerrein precies op de juiste plek. Hier kun je eenvoudig een training boeken en jezelf en het terrein op de proef stellen. Als je nog geen rijbewijs hebt, zijn snuffelritjes op een speciaal daarvoor ingericht terrein net iets voor jou – hier kun je je eerste rijpogingen op een BMW motorfiets wagen.

+ Lees meer

Uitstapjes door de bergwereld.

Uitstapjes door de bergwereld.

Kijk verder dan het evenemententerrein en word samen met motorrijders uit de hele wereld onderdeel van het motorcorso door de wonderschone bergwereld. Tijdens het driedaagse evenement kun je bovendien aan tochten van een hele of halve dag of aan tours in de Alpen over vrijgegeven bos- en woudwegen meedoen.

+ Lees meer

More stories you might be interested in.

spinner