Highlights 2020.

Kijk hier wat je te wachten staat.

Ben je enorm nieuwsgierig? Ben je erop gebrand om te weten wat het nieuwe jaar jou kan bieden? Dan zit je hier goed: Voor fans en rijders hebben we zeer veel highlights in petto. Nieuwe producten in het palet van BMW Motorrad of events waar zeer veel te beleven is: Kijk met ons naar het jaar 2020 en laat je het spannendste motornieuws presenteren.

#NeverStopChallenging

#NeverStopChallenging is de levensinstelling van bestuurders die het liefst geen onderscheid tussen hartslag en koppel meer zouden willen maken. Bestuurders die geen sportieve uitdaging schuwen omdat ze altijd net iets meer eisen, van zichzelf en van hun machine.

+ Lees meer

De nieuwe BMW S 1000 XR.

De nieuwe BMW S 1000 XR.

Zie je ook in elke bocht een nieuwe kick en op elk recht stuk slechts de aanloop naar de volgende bocht? En vooral: Kan je er nog niet genoeg van krijgen? Wacht dan maar op de S 1000 XR. Deze combineert zonder compromissen sportiviteit en performance op lange ritten. Zodat je ook dagenlang met veel plezier plat door de bocht kunt.

+ Lees meer

Top-performance met het pak ProRace.

Top-performance met het pak ProRace.

Een racepak voor iedereen die zeer sportief wil rijden. De protectoren in dit eendelige pak van rund-/nappaleer bieden optimale veiligheid. Tegelijkertijd zorgt de strakke snit voor draagcomfort.

Bestuurders die het nog individueler willen, kunnen het individueel configureren met de ProRace Made-To-Measure.

+ Lees meer

De nieuwe BMW F 900 XR.

De nieuwe BMW F 900 XR.

De BMW F 900 XR biedt sportiviteit en performance op lange ritten en is ook perfect geschikt voor alledaagse ritjes. Het design is typisch XR: vol aanvalslust en met een werkelijk enorme drang naar voren. Door de typische XR ergonomie kan de bestuurder ontspannen rechtop zitten en worden ook langere ritten plezierig. Dankzij de uitgebreide uitrusting ben je zo voor korte ritjes net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

+ Lees meer

Het pak XRide en XRide Pro – voor een beter rijgevoel.

Het pak XRide en XRide Pro – voor een beter rijgevoel.

Met deze uitrusting beleef je puur rijplezier bij jouw sportieve lange ritten. Kerncomponent van het pak is behalve het sportieve design het ergonomische concept, dat een nieuwe norm voor comfort op lange ritten zet.

Het hoogwaardig verwerkte leer is uiterst scheur- en slijtvast, zodat veel draagcomfort en een optimale bescherming voor jouw perfecte rijbeleving in elkaar opgaan.

+ Lees meer

The new BMW F 900 R.

The new BMW F 900 R.

Dat is een echte Dynamic Roadster: puristisch en krachtig, altijd op zoek naar de volgende uitdaging. De F 900 R reageert nauwkeurig en direct op je rijcommando's Zo worden je gedachten in fracties van seconden omgezet in puur rijplezier.

+ Lees meer

BMW Motorrad Vision DC Roadster.

BMW Motorrad Vision DC Roadster.

De Vision DC Roadster combineert het iconische Boxer-design met de vereisten die een elektrische aandrijving aan de techniek stelt.

Het hoge koppel meteen bij het wegrijden zorgt voor een adembenemende acceleratie. Deze enorme krachtontplooiing schept een geheel nieuwe beleving van dynamiek en laat ons een blik in de toekomst van het motorrijden werpen.

+ Lees meer

#Soulfuel

De handen onder het vuil en olie, het hart vol passie en fantasie: Van onze R nineT werden customizers uit de hele wereld enthousiast. Ook onze concept bikes volgen deze roep.

Maar niet alleen motorfietsen zijn de brandstof van onze ziel, ook de bijpassende Heritage bestuurdersuitrusting geeft ons inspiratie.

+ Lees meer

Tijdloze stijl met de Heritage collectie.

Tijdloze stijl met de Heritage collectie.

Je kunt de passie voor legendes nu ook met de bijpassende motorkleding van heel dichtbij voelen Alle delen van de Heritage collectie zijn een hommage aan legendes en staan in het teken van vrijheid en tijdloosheid, van functionaliteit en esthetiek. Lees hier wat de uitrusting zo bijzonder maakt.

+ Lees meer

Two imposing custom designs.

Beleef de fascinatie van heel dichtbij bij onze events.

Puur avontuur: De Int. GS Trophy.

Puur avontuur: De Int. GS Trophy.

Om de twee jaar gaan GS-rijders bij de Int. GS Trophy veel nieuwe uitdagingen aan. De zevende editie van de Trophy vindt in februari in Nieuw-Zeeland en de zenuwen beginnen al aardig op te spelen. Het adembenemende landschap met een perfect GS-terrein stelt de deelnemers voor nieuwe uitdagingen en belooft een eenmalige teamervaring te worden.

Volg hier hoe 18 landenteams en een internationaal bezet vrouwenteam bij dit spektakel doorstoten tot gebieden waarin slechts weinigen hen zijn voorgegaan.

+ Lees meer

Dagen vol enthousiasme: de BMW Motorrad Days.

Dagen vol enthousiasme: de BMW Motorrad Days.

Begin juli gaan aan de voet van de Zugspitze de legendarische BMW Motorrad Days voor de 19e keer van start. Meer dan 40.000 bezoekers trekken dan naar Garmisch-Partenkirchen, waarbij de motorfiets drie dagen lang centraal staat. Behalve veel nieuwe producten, stunts, motorsport-stars en acties kun je je alvast op een uitgelaten partysfeer en het Alpenpanorama verheugen.

+ Lees meer

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

De meest exclusieve schoonheidswedstrijd voor twee- en vierwielers. Wees erbij wanneer zeldzame oldtimers en schoonheden uit de motor- en autowereld zich laten zien en om de begeerde eerste plaatsen strijden.

Meer informatie
spinner