De weg op.

De weg op met de R nineT Scrambler.

Maak kennis met

Joy Lewis

Joy Lewis

Ze heeft een reputatie opgebouwd. In een interview met Frohnatur praat ze over haar leven als vintagecoureur en scramblerfan. 

+ Lees meer

Hayden Roberts.

Hayden Roberts.

Hayden Roberts is niet alleen customizer bij Hell on Wheels MC. Hij is ook de man achter de legendarische vintage-motorwedstrijd met dezelfde naam.

+ Lees meer

Stephen Kenn.

Stephen Kenn.

De ontwerper uit LA is bekend vanwege zijn minimalistische, supercleane ontwerpen. Van bankstellen tot stoelen, tassen en accessoires - alles wat hij ontwerpt is crossover authentiek vintage-materiaal in de stijl van nu.

+ Lees meer

Scott Campbell.

Scott Campbell.

Een tatoeageartiest die zijn artistieke sporen heeft achtergelaten op de lichamen van Sting, Orlando Bloom en Penelope Cruz. Scott zet niet alleen hun verhalen om in symbolen.

+ Lees meer

Laura & Sébastien.

Laura & Sébastien.

Gepassioneerd motorrijdster Laura Antoine reist op haar Scrambler van haar huis in Toulouse naar Lyon. Daar gaat ze bij iemand op bezoek die zijn stijl tot levensroeping heeft gemaakt en die - net als Laura - verzot is op vintage en motorfietsen: Sébastien Chirpaz.

+ Lees meer

Roberto Parodi.

Roberto Parodi.

Auteur en presentator Roberto Parodi vertelt hoe motorrijden zijn verbeelding aanvuurt en wat hij vindt van de BMW R nineT Scrambler.

+ Lees meer
Zodra ik op een motor zit giert de adrenaline door m'n lijf. Het geeft zo'n kick! Het is een mengeling van spanning, vrees en vreugde.

Joy Lewis

Scramblerfanaat

R nineT Scrambler

De horizon in het zicht, het geluid van de motor in je oren en de wind op je huid. Je vergeet de dagelijkse sleur zodra je de eerste bocht neemt. Dat is de R nineT Scrambler. Een robuuste, authentieke scrambler maakt één belofte altijd waar: onbegrensde vrijheid.

Meer informatie
Meer verhalen die je misschien interessant vindt.
Geschikte motorfietsen.