Plezierig racen

De R nine T Racer in Japan.

Racen draait niet altijd om snelheid en prestaties. Het draait ook om plezier en stijl, vriendschap en vrijheid. De vintage racers van Japan vieren exact die kracht van het racen. In de wereldstad Tokyo ontmoet Joy Lewis customizer Daisuke Mukasa en zijn Curry Speed Club. Ze tijdt op haar R nineT Racer door de megastad en is onderweg naar de afgelegen bergweggetjes van Mount Fuji en een vintage motorrace op de Fuji Speedway.  

Japan heeft een zeer sterke vintage race-scène. Daisuke richtte tien jaar geleden de Curry Speed Club op en beleeft zijn passie voor vintage motorfietsen samen met zijn vrienden. ”

Joy Lewis

Een tocht door Tokyo met Joy Lewis.

Een tocht door Tokyo met Joy Lewis.

Tokyo wordt met recht de geheime hoofdstad van de wereld genoemd. Omdat deze megastad zoveel meer te bieden heeft dan tempels en tamagotchi. Vintage-liefhebber Joy Lewis rijdt door de straten van Japan op haar R nineT Racer. Haar tocht gaat langs fel verlichte wolkenkrabbers, snelwegen door de stad en smalle steegjes, terwijl zij de bezienswaardigheden van deze lifestyle-metropool ontdekt en de bekende customizers en vintage racers van Tokyo ontmoet.  

+ Lees meer

De vintage wereld van Daisuke Mukasa.

De vintage wereld van Daisuke Mukasa.

De Animal Boat custom shop is een hemel op aarde voor vintage-fans. Hier redt de Japanse customizer Daisuke Mukasa klassieke motorfietsen van hun ondergang – en brengt ze terug op de racebaan met zijn Curry Speed Club.  

+ Lees meer

De stijl van de jaren '70 keert terug naar de racebaan.

De R nineT Racer is een heropleving van de vroege dagen van de superbikes. De BMW R 90 S en zijn spectaculaire prestaties op Daytona en de Isle of Man in 1976 zijn onvergetelijk. Als we terugdenken aan de race-scène van de jaren '70, denken wij meteen aan Japan, waar de moderne motorfiets werd uitgevonden en waar er momenteel een indrukwekkende heropleving gaande is.

Meer informatie
spinner