Rally talk.

Een interview met Hubert Auriol.

Déjà-vu: Hubert Auriol keert terug naar de plaatsen van zijn grootste prestaties. Hoe was het om ineens beroemd te worden tijdens het rijden van Parijs naar Dakar en om zo'n grote impact te hebben op de volgende generatie motorrijders? En welke herinneringen brengt de uitstraling van de R nineT Urban G/S bij hem omhoog? Dit zijn de onderwerpen waar Hubert met motorliefhebber Joy Lewis over praat.

Twee werelden.

Twee werelden.

Parijs en Dakar worden door 10.000 kilometer gescheiden; een woestijn, temperatuurverschillen van meer dan 30 graden en ontelbare obstakels. Hubert Auriol praat over twee werelden die niet meer van elkaar kunnen verschillen.

+ Lees meer

Het leven in Parijs.

Het leven in Parijs.

Joy Lewis is gefascineerd als zij de thuishaven van Hubert verkent op haar Urban G/S en de elegante stijl van de Parijzenaren ontdekt. "De mensen zijn hier erg goed gekleed. En zelfs de motorrijders hebben stijl", zegt ze. Maar bovenal Hubert Auriol, die zijn leven in Parijs combineerde met de motorsport-kleuren van BMW tijdens de Parijs-Dakar Rally.

+ Lees meer

Inspiratie.

Inspiratie.

De Parijs-Dakar Rally veranderde het beeld van motorrijders. Hubert was een van de moderne helden die stonden voor een geheel nieuwe levensstijl. Maar hij had niet verwacht dat het Parijs-Dakar-avontuur zo'n inspiratie voor zoveel mensen zou zijn en tot vandaag de dag zelfs voor motorfietsen als de R nineT Urban G/S.

+ Lees meer
Ik had nooit gedacht dat Parijs-Dakar een levensstijl zou worden en zoveel mensen en zelfs motorfietsen als de nieuwe Urban G/S zou inspireren. ”

Hubert Auriol

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner