Rijplezier achter de schermen.

De making of van de Park ‘n’ Ride Challenge.

De verfilming van de Park 'n' Ride Challenge was niet alleen een uitdaging voor de G 310 R. Er werd twee nachten lang gefilmd, talloze neonbuizen geplaatst, longboards verbrand, uren filmmateriaal gemaakt en natuurlijk liters koffie gedronken. En ook aan plezier achter de schermen was er geen tekort. Daar zorgde Chris Northover onder meer voor met zijn uitstekende stemming, zelfs om 4 uur 's ochtends.

Making-of

Uitstekende stemming.

Uitstekende stemming.

Met projectoren, mist en licht werd een normale parkeergarage omgetoverd tot een urban hotspot voor motorrijders en longboarders. Er werd de hele tijd gelijktijdig op twee niveaus gewerkt. Talloze hardwerkende handen waren voortdurend aan het monteren en demonteren om de perfecte plek te creëren voor de Park 'n' Ride Challenge. Zodra een set was gemonteerd, weerklonk 'Action'.

+ Lees meer

Sarah, Guto, Chris en Sebastian hoefden dit geen twee keer te horen. Want als wereld- en Europees kampioenen stuntrijden en longboarding gas geven, dan geeft dit vuurwerk. Zelfs tijdens de pauzes probeerden ze zoveel mogelijk te rijden. Guto en Sebastian zorgden voor wat gezonde afleiding door iedereen van de set enkele korte lessen longboarding te geven. Sarah maakte indruk met een paar wheelies en stoppies om zich op te warmen.

Na twee nachten was de actie voorbij en staat het rijplezier duidelijk op band. Je kunt hier het resultaat bekijken:

+ Lees meer
Het was vanaf het begin duidelijk dat dit een actieprent ging worden. ”

Sarah Lezito

Stuntrijder

Intens rijplezier

Park ‘n’ Ride-uitdaging

Een stap verder met de G 310 R.

Ontdek meer

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

De juiste motorfietsen.

spinner