Chasing the Impossible

HP4 RACE

Voor veel mensen houdt het op zodra ze de grens hebben bereikt. Voor anderen begint het daar pas. De HP4 RACE laat de passie zien van hen die graag over hun eigen grenzen heengaan. Wat dit ook mag inhouden - het is iets wat eerder onvoorstelbaar was.

WAANZIN IS TE THEORETISCH

Motorracers zijn altijd op zoek naar de opwinding van het knalhard scheuren. Het zit er volgens mij al vroeg in. Je bent met die mentaliteit behept of niet. ”

Peter Hickman

Peter Hickman

Peter Hickman

Met 300 km/u door de tunnel. Peter Hickman is de soort persoon aan wie waarschuwingen niet besteed zijn.

Er moeten toch wel een paar draadjes bij je loszitten, wil je met 300 km/u over bochtige racecircuits heen knallen. Volgens Peter Hickman is het een kwestie van ermee geboren worden of niet. Aan losse draadjes zal het dus niet liggen. Hoe zou je dat ook kunnen denken. Bovendien, met denken kom je nergens. Alleen met voelen kom je ergens. Hier vertelt hij ons wat hij allemaal voelt als hij boven op zijn HP4 RACE zit.    


+ Lees meer

IDEEËN ZIJN DE VONKEN DIE DE ONTSTEKING ACTIVEREN. PURE ENGINE PASSION.

Als de tijd begint te dringen en er resultaten op tafel moeten komen, is passie het enige dat je nog kan redden. ”

Chris Gonschor

Chris Gonschor

Chris Gonschor

De ontwikkeling van een volledig carbon frame is geen klein bier. Maar Chris Gonschor speelt het allemaal klaar in seriële productie.

Natuurlijk loop je dan tegen je grenzen aan en staat je voorhoofd vol zweet. Maar daar moet je doorheen. Dan blijkt passie ineens een factor van belang. Zonder passie voor een racemotor die nog moet worden gebouwd, raak je nooit over die grens heen. Echte sport - ook in de ontwikkeling. Hier lees je alles over wat Chris Gonschor nog meer motiveert.   

+ Lees meer

ALS JE HET KUNT BEDENKEN, KUN JE HET BOUWEN

Ik moet nu echt inhalen. Maar er is geen gat - ik probeer het toch. ”

Sepp Mächler

Sepp Mächler

Sepp Mächler

Zijn passie voor de motorsport bracht hem eerst naar het racecircuit en daarna, tja, terug naar het racecircuit.

Zo ruig als het asfalt waar hij zich thuisvoelt. Dat is een manier om Sepp Mächler te beschrijven. En het is waar. Ruige oppervlakten bieden meer grip en zijn responsiever. Iedere coureur weet dat. En het hoeft dus weinig te verbazen dat de productmanager het racecircuit in levenden lijve wil ervaren. Omdat de HP4 RACE nu juist daarvoor is gemaakt. Niet voor de weg, niet voor de werkplaats, maar voor de rauwe bochten van 's werelds racecircuits Lees hier over zijn eerste testrit met de HP4 RACE.

+ Lees meer

Door motorfanaten, voor motorfanaten

Grenzen worden alleen overwonnen met passie. Idealiter met mensen die dezelfde passie hebben. Een team motorfanaten werkt elke dag om vorderingen te maken. En het is niet alleen voortreffelijk. Het gaat ook. Snel.
+ Lees meer
HP4 Race Carbon voorkant
HP4 Race Carbon Dashboard
HP4 RACE Brembo radiale rempomp
Öhlins FGR 300-vork
HP4 RACE Akrapovič-uitlaatsysteem
HP4 Race Carbon achterkant
HP4 RACE Brembo GP 4 PR-remklauw
HP4 RACE Öhlins TTX 36 GP-veerbeen

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner