En verder. En verder.

De wereld heeft geen grenzen.

Pak je spullen en ga op reis naar het onbekende. Wij zijn nieuwsgierig en weten dat het avontuur ons opwacht. Elke mijl onthult het onbekende, elke seconde biedt ons nieuwe perspectieven, en elk aanblik grift een beeld in ons geheugen. Wij groeien met elke ervaring, elke vriendschap en elk avontuur – dat is de #spiritofGS Leer de mensen achter de 'spirit van de GS' kennen. Probeer de GS zelf of beleef GS Action op GS Experience. En voor iedereen die nu midden in een avontuur zit: vertel ons erover en deel het met ons via #spiritofGS

Wij rijden met een GS.

Wij rijden niet alleen op een motorfiets. Het is een manier van leven; een houding die huist onder onze helmen. Wie de wereld over reist op een GS, is een pionier en wordt opgenomen in de GS-community. De #spiritofGS verwelkomt ons overal ter wereld, met de beste routetips, een helpende hand, uitnodigingen voor exotische keukens en nieuwe vriendschappen.

+ Lees meer

Fascinerende foto's. Onvertelde verhalen. Het onbekende tot dichtbij naderen of nieuwe perspectieven op het vertrouwde bieden. Ieder van ons heeft een eigen visie op wat GS voor ons betekent. Deel je visie met ons. Vertel ons je verhalen en laat ons je foto's zien. Sluit je aan bij de GS-community via #spiritofGS

+ Lees meer

Het avontuur begint bij je voordeur.

Mongolië roept.

Mongolië roept.

Ontdek de wereld. Ontdek het onbekende. Sluit lange vriendschappen. En ga elke uitdaging aan op je GS. De International GS Trophy is een motoravontuur waarbij de wereld aan je voeten ligt. Teams van over de hele wereld strijden met elkaar tijdens intensieve dagetappes en verschillende speciale uitdagingen.

+ Lees meer

Klaar voor de #spiritofGS?

Klaar voor de #spiritofGS?

Na de GS Trophy volgt de aanloop voor de volgende GS Trophy: in 2017 is er de nationale GS Trophy-kwalificatiewedstrijd. Onontdekte werelden. Andere culturen. Nieuwe vriendschappen. Een wereld aan ervaringen. Wil je namens je land onbekend gebied verkennen? Wil je alles geven en een schat aan ervaring opdoen? Beschik je over teamgeest en verlang je naar avontuur? Meld je dan aan voor de GS Trophy-kwalificatiewedstrijd in je land en bewijs dat ook jij de spirit van GS in je meedraagt.

+ Lees meer

GS legendes.

Maak de sprong in het avontuur.

GS-legendes gaan verder.

Het is een icoon. Een voorloper. Een pionier. Geen enkele andere motorfiets ondersteunt de sprong in het avontuur zo betrouwbaar als een BMW GS. De makers van de motorfietsen zijn echte legendes, net als de motorfietsen zelf. Zij zijn de vaders van de GS. Dankzij hen beleven vele rijders onvergetelijke avonturen. Wij noemen het de “ziel van de GS”.

Lees meer

Avontuur gegarandeerd.

Geen enkele motorfiets kent meer avonturen dan de GS. GS modellen rijden sinds 1980 over modderpaden, door de Gobiwoestijn, door Thaise regenval en over kronkelende bergpaden naar het volgende uitkijkpunt – het avontuur is het doel. En ongeacht welk avontuur je wilt opzoeken, met de juiste GS kom je er wel.

Over de F 850 GS

Meer verhalen waar u mogelijk interesse in heeft.

Geschikte motorfietsen.

spinner