R nineT Racer in een roos jasje voor Think Pink

R nineT Racer in een roos jasje voor Think Pink

Een roze R nineT Racer, het is zeker geen alledaags beeld. Maar een motor mogen ontwerpen voor het goede doel is dan ook geen doordeweekse opdracht. Het ontwerp van de motor kwam van cartoonist en illustrator Niet Nu Laura (Laura Janssens), bekend van de populaire webcomic ‘Niet Nu Laura’ en hamsterfiguurtjes ‘Philippe en Giovanni’. Bestickeringsexpert OTM uit Groot-Bijgaarden stond in voor de afwerking van de roze wrapping en plaatste de tekeningen van Niet Nu Laura vakkundig op de motor.

+ Lees meer

Blik vooruit, ook op de moeilijkste momenten

Blik vooruit, ook op de moeilijkste momenten

‘Make life a ride’, het zijn geen loze woorden. Het is een uitnodiging van BMW Motorrad om het meeste uit elke dag te halen. Het is vanuit deze positiviteit en levenslust dat de unieke samenwerking met Think Pink tot stand kwam. Ook zij  ijveren ervoor om op de moeilijkste momenten een roze bril op te zetten.

Think Pink zet zich al jaren in voor onder meer borstkankerpatiënten en hun families. En dat is nodig, want relatief gezien krijgen nergens meer vrouwen borstkanker dan in België. Tegelijk stijgen de overlevingskansen. Daarom ijvert Think Pink ervoor dat de zorg en nazorg zo goed mogelijk zijn, zodat lotgenoten beseffen dat ze ook met en na hun ziekte nog een mooi leven kunnen hebben.

+ Lees meer
spinner