Collection Ride

DoubleR Race Air

DOUBLE R RACE AIR

Niets is sneller.

Ooit gedacht dat een motorpak ons snelste product zou zijn? Met een activerings- en opblaastijd van slechts 45 milliseconden biedt het motorpak DoubleR Race AIR de snelste, zichzelf inschakelende bescherming die motorrijders op het circuit ooit hadden. Tegelijkertijd staat de DoubleR Race AIR voor gecertificeerde rijveiligheid: het motorpak met intelligente technologie en geïntegreerde opblaasbare protector is gecertificeerd volgens de strenge eisen van de TÜV SÜD.

Het motorpak DoubleR Race AIR biedt perfecte ergonomie en bescherming voor motorrijders van verschillend postuur, waardoor de drager altijd een beschermend pantser om het lichaam heeft, zonder dat dit de rijder belemmert. Voor een perfecte pasvorm van het pak worden de maten van de koper van het motorpak DoubleR Race AIR, bij geselecteerde BMW Motorrad dealers, nauwkeurig opgemeten om het perfect passende model te bepalen.

Het API-systeem (Active Protection Inflatable) is speciaal voor gebruik op het circuit ontworpen. Het beoordeelt de ernst van een val en wordt overeenkomstig geactiveerd. Om deze reden is motorpak DoubleR Race AIR met geactiveerde API alleen gehomologeerd voor het circuit. Zodra het API-systeem wordt geactiveerd, mag DoubleR Race AIR alleen op het circuit worden gedragen. Het pak is alleen zonder geactiveerd API-systeem toegestaan op openbare wegen.

+ Lees meer

Van 0 tot bescherming in 45 milliseconden.

Intelligente bescherming en een geweldige pasvorm tegelijk: de DoubleR Race AIR is ontwikkeld voor het racecircuit, dus ziet eruit als een racepak maar heeft zoveel meer te bieden. Het beschermende systeem dat is geïntegreerd in het bovenste ruggedeelte, beschermt nek en schouders binnen 45 milliseconden. Want als je op de racecircuits van deze wereld rijdt, heb je de snelst mogelijke bescherming nodig.
+ Lees meer

Intelligent activeringsalgoritme.

Intelligent activeringsalgoritme.

Een uiterst complex elektronisch systeem werkt voortdurend op de achtergrond om ervoor te zorgen dat de opblaasbare bescherming van de DoubleR Race AIR daadwerkelijk alleen in gevaarlijke situaties wordt geactiveerd. Zeven sensoren in de systeemhardware analyseren de bewegingen van de rijder continu. Dankzij een intelligent algoritme kan het API-systeem (Active Protection Inflatable) de ernst van een val beoordelen. Het systeem wordt alleen geactiveerd wanneer dit noodzakelijk is. Het wordt bijvoorbeeld niet geactiveerd wanneer je valt bij een snelheid lager dan 50 km/h en ook niet in situaties waarbij de dynamiek niet de extra beveiliging van de opblaasbare protector vereist. Deze biedt binnen 45 milliseconden efficiënte bescherming voor schouders en nek.

+ Lees meer

Vind een dealer.

Een originele BMW Motorrad uitrusting maakt van je volgende motortocht een unieke ervaring. Kom bij ons langs voor advies.

Vind nu een BMW-dealer
spinner