Collection Ride

System 7 Carbon

System 7 Carbon

Overal klaar voor.

In elke bocht en op elk recht stuk - op wereldreis of gewoon op weg naar je werk: BMW Motorrad staat voor puur rijplezier. Veiligheid en comfort rijden altijd met je mee. De nieuwe helm System 7 Carbon laat dan niets te wensen over. De geheel uit carbon vervaardigde helmschaal is ongekend licht en sterk en neemt schokken uitstekend op. Dankzij het instelbare zonnevizier ben je altijd ontspannen onderweg, zelfs onder wisselende lichtomstandigheden. Daarbij beschikt de helm standaard over een zeer goed ventilatiesysteem en een dubbel vizier: voor helder zicht onder alle omstandigheden. Bovendien maakt de helm een bijzonder compacte indruk door zijn viervoudig scharniermechanisme. In een handomdraai maak je van de integraalhelm een jethelm. Kort gezegd: de helm is gemaakt voor puur rijplezier.

Afneembaar kindeel

Twee helmen in een. Gewoonweg uniek.

Jouw rijplezier, jouw vrijheid - en je helm moet je daarin niet beperken. Daarom kun je de helm System 7 Carbon zonder gereedschap snel en gemakkelijk van integraalhelm in jethelm veranderen. Je hoeft alleen maar twee knoppen op het kindeel te ontgrendelen. Het zonnescherm werkt in de jetversie als vizier. Zo heb je met de helm System 7 Carbon dus twee helmen in één, allebei gehomologeerd volgens ECE 22-05. Het optioneel leverbare ingebouwde communicatiesysteem kun je in beide versies gebruiken. Een innovatie van BMW Motorrad voor jouw vrijheid.
+ Lees meer

HELMSCHAAL VAN 100% CARBON

Lichter, veiliger en sportiever.

Voor de helmschaal kwam maar één materiaal in aanmerking: carbon. Koolstofvezel-technologie kent al een lange traditie bij BMW. Met onze kennis en ervaring zijn we erin geslaagd het gewicht van de helmschaal - vergeleken met andere carbon helmschalen - nog eens met 25% te verlagen. Daarvoor combineerden we high performance koolstofvezels met een innovatief en complex productieproces.
Het resultaat is een bijzonder lichte, geheel van carbon gemaakte helmschaal in twee grootten. Daarmee is optimale stijfheid en veiligheid van elke beschermingszone gewaarborgd.
+ Lees meer

DE BESTE AERODYNAMICA

Gestroomlijnd en stil.

Rijwind voelen - maar niet meer dan gewenst. Bij de ontwikkeling van de helm System 7 Carbon hebben specialisten van verschillende vakafdelingen van BMW nauw samengewerkt. De resultaten van uitgebreide tests in onze state-of-the-art windtunnels in München en Milaan zijn direct opgenomen in het ontwikkelings- en designproces.
Nauwgezette analyse en optimalisatie van de spoilergeometrie resulteerden niet alleen in fraaie vormgeving, maar ook in optimale functionaliteit: de helm System 7 Carbon heeft uitstekende aerodynamische eigenschappen - zelfs bij een blik achterom treden nauwelijks krachten op. De aero-akoestiek is ook indrukwekkend: deze helm is een van de stilste systeemhelmen ter wereld.
+ Lees meer

Alle eigenschappen op rij

Bluetooth-communicatie

Houd contact.

Houd contact.

Samen meer beleven. Het als optie leverbare BMW Motorrad communicatiesysteem maakt vrijwel alles mogelijk: contact houden met je duopassagier via Bluetooth, je mobieltje, MP3-speler en tegelijkertijd ook nog met je BMW Motorrad Navigator. Er zijn drie verbindingen mogelijk, je kunt dus bellen, muziek luisteren en de juiste route volgen – en daarbij je blik op de weg houden.

+ Lees meer

Vind nu een BMW-dealer

Vind een dealer bij jou in de buurt en vraag naar de System 7 Carbon.

Vind nu een BMW-dealer

C.A.R.E.

C.A.R.E. staat voor Concept of Advanced Rider Equipment. Compromisloos werken aan veiligheid, innovatie, comfort en kwaliteit als het gaat om BMW Motorrad Rider Equipment.

Meer informatie
spinner