Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad F-SERIES F 750 GS met een verkoopprijs van € 9.016,53 excl. BTW (€ 10.910,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.360,00 excl. BTW en een restwaarde van € 3.341,18 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/04/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW F 750 GS

Je ticket voor avontuur

Even helemaal eruit. Je horizon verbreden. Met de BMW F 750 GS. De Adventure motor rijdt op alle wegen, ongeacht het type wegdek. Met de uitgebreide standaarduitrusting met ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) en led-richtingaanwijzers alsmede de optionele rijmodi Pro blijven er geen wensen onvervuld. En met de nieuwe zithoogte "extra laag" als speciale uitrusting is de instap naar het volgende avontuur eenvoudiger dan ooit. Dus stap op de F 750 GS en beleef de #SpiritofGS.

Season Start Deals

Season Start Deals

Dankzij de SEASON START DEALS krijg je bij aankoop van de BMW F 750 GS een actiekorting van  € 1.750 incl. BTW.

Enkel geldig op beschikbare motoren op stock.

+ Lees meer

Highlights voor avonturiers

De F 750 GS ligt soepel in de hand en vindt ook op onherbergzaam terrein zijn weg met bravoure. Dankzij het uitgebreide uitrustingsprogramma kun je de machine perfect aanpassen aan je postuur en je wensen.

 

+ Lees meer
Dynamic ESA
We see the Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC standaard
We see the brake system of the F 750 GS.
Markante led-richtingaanwijzers standaard
We see the distinctive LED indicators of the F 750 GS.
Uitgebreide rijmodi Pro
We see the Pro riding modes display in the TFT display.
Meer power met de USB-poort standaard
We see the USB port of the F 750 GS.
Connectivity met TFT-display en Multi-Controller
We see the 6.5“ TFT display of the F 750 GS.
ECALL, een betrouwbare begeleider
We see the ECALL switch of the F 750 GS.
Uitgebreid seatassortiment
We see the seat of the F 750 GS.

Word één met je machine

Word één met je machine

Om je perfect op de F 750 GS te laten zitten, kun je de juiste hoogte uit talloze seatvarianten selecteren: van de verlaagde variant met 760 mm tot en met de Rallye-buddyseat met 845 mm. De nieuwe buddyseat "extra laag", die geen storende randen heeft, zorgt ervoor dat je bij het staan en door de aangepaste breedte bij langere seats nog meer met je machine versmelt.

 

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

 

Krachtige aandrijving

57
kW (77 pk) max. motorvermogen bij 7.500 tpm
83
Nm max. koppel bij 6.000 tpm
853
cc cilinderinhoud
15
liter tankinhoud
Two-cylinder four-stroke in-line engine

Voel de motor

De F 750 GS wakkert je hang naar avontuur aan: De lijnmotor met twee cilinders brengt met 57 kW (77 pk) enorm veel kracht op het achterwiel terwijl het verbruik gering blijft (4,2 l op 100 km conform WMTC).

Ben je een bestuurder met een rijbewijs uit de klasse A2? Dan zorgt de variant met de vermogensreductie tot 35 kW (48 pk) voor het echte GS gevoel.

+ Lees meer

Markante sound

Sterk design, individueler style

Een is er van jou

De F 750 GS is leverbaar in drie verschillende lakvarianten, van klassiek tot sportief. Voor welke variant kies jij?

Sport

Door en door sportief: De F 750 GS Sport in de kleurencombinatie Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred gaat dynamisch van start.

Lightwhite uni

De F 750 GS belichaamt lichtheid en dynamiek. Dat komt vooral door de lichte bekleding in Lightwhite uni en de opvallende, zwart-rode buddyseat.

Triple Black

Blackstorm metallic 2 benadrukt de lijnvoering van de bike en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 750 GS. En bij de jouwe?

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Pas deze aan je voorkeuren aan

Pas deze aan je voorkeuren aan

Na het lakwerk komt de individualisering: Geef je F 750 GS met talloze features de finishing touch. Als steuntje in de rug hebben we voor jou drie voorstellen samengesteld waarmee je verschillende avonturen kunt aangaan. Laat je inspireren en maak van de F 750 GS jouw machine.

+ Lees meer

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW F 750 GS, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail!

Have Fun!

+ Lees meer

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

Kleding voor je avontuur

spinner