De ambitieuze

Sportiviteit ontmoet veiligheid en comfort

Ben je geheel in de ban van de GS en kun je aan niets anders dan je volgende avontuur denken?  Combineer de BMW F 750 GS in de San Marino blauwe style Sport met ons intelligente connectivity-systeem en de led-koplamp voor meer inzicht in de weg naar het onbekende. Dynamic ESA, de rijmodi Pro en het verstelbare voetrempedaal zorgen voor een ongeëvenaard veilig rijgevoel. De sporteinddemper en de getinte kuipruit ronden de sportieve look af.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity biedt op een 6,5"-TFT-display innovatieve functies voor navigeren, bellen en beluisteren van muziek op de motorfiets.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) zorgt voor een automatisch geregelde demping van de veerpoot, afhankelijk van de rijsituatie.

Rijmodi Pro

Met de rijmodi Pro kunnen de gasaanname en regelsystemen de motorfiets heel eenvoudig worden afgestemd op uiteenlopende rijsituaties.

Led-koplamp met led-dagrijlicht

De iconische lichtgeleider zorgt voor een markant uiterlijk, het geïntegreerde dagrijlicht voor meer veiligheid.

Sporteinddemper

De sporteinddemper van titanium met carbon afsluitkap levert een pittige sound en maakt elke rit tot een ware belevenis van de zintuigen.

Instelbare voetsteunen bestuurder

De geveerde voetsteunen bestuurder kunnen in drie standen worden ingesteld en bieden on- en offroad uitermate veel comfort en grip.

Kuipruit klein, getint

De kleine getinte kuipruit beschermt zeer goed tegen weer en wind en benadrukt de sportieve look van de motorfiets.

De reislustige

Het complete GS toergevoel

Wil je nog wat meer kilometers maken? Doe je spullen in de variokoffers en de variotopcase, bevestig ze aan het bagagerek en je bent klaar om te vertrekken. De BMW Motorrad Navigator wijst je de weg, terwijl je met de led-verstralers goed zicht blijft houden. Met het automatische kettingsmeersysteem en de cruise control ben je probleemloos onderweg. Als het toch wat stormachtiger wordt, beschermen de verstelbare grote kuipruit en de handbescherming je in weer en wind. En als er op je rit iets onvoorziens gebeurt, wordt de "Intelligente noodoproep" ingeschakeld.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
ECALL

De intelligente noodoproep neemt bij een ongeval automatisch contact op met het BMW Callcenter om zo snel mogelijk de hulpketen in te schakelen.

Cruise control

De elektronische cruise control kan vanaf 30 km/u worden geactiveerd en houdt de rijsnelheid constant.

Opbergruimte

Bagagerek
Het bagagerek met kofferhouder vervangt het standaardbagagerek en is geschikt voor het bevestigen van het variobagagesysteem.

Variokoffer
De waterdichte variokoffer links met gepatenteerd verstelmechanisme biedt een variabel volume van 30 tot 39 liter. Rechts biedt deze een variabel volume van 20 tot 29 liter.

Variotopcase
De waterdichte variotopcase met gepatenteerd verstelmechanisme biedt een variabel volume van 25 tot 35 liter.

Topcasehouder

Het stabiele, aantrekkelijk vormgegeven bagagerek maakt betrouwbaar bevestigen van de topcase of andere grotere stukken bagage mogelijk.

Rugkussen variotopcase
Met het rugkussen voor de variotopcase zit de duopassagier zowel bij korte als lange ritten comfortabeler.

Bescherming tegen weer en wind

Kuipruitverstelling
Met de kuipruitverstelling kan de bestuurder de stand van de kuipruit groot en de toerkuipruit op twee niveaus variëren.

Grote kuipruit
De grote kuipruit beschermt de bestuurder beter in weer en wind en overtuigt met meer ritcomfort.

Handbescherming
De robuuste handbescherming geeft de machine een sportieve look en beschermt de handen betrouwbaar tegen wind, weersinvloeden, takken en steenslag.

Navigatie

Voorbereiding navigatie
De navigatievoorbereiding omvat de Multi-Controller, een houder en de Mount Cradle op de stuurklem.

Navigator VI
Met de Navigator VI krijgen niet alleen rijfanaten waar voor hun geld. Naast de perfecte routebegeleiding biedt het systeem talloze extra functies.

Automatisch kettingsmeersysteem

Het kettingsmeersysteem voorziet de aandrijfketting onderweg automatisch van smeerstof.

Led-verstralers

De krachtige led-verstralers zorgen bij slecht zicht voor een nog betere zichtbaarheid.

De op avontuur beluste

Gemakkelijk te temmen

De BMW F 750 GS in Lightwhite uni is ervoor geknipt om de lucht van avontuur op te snuiven. Pas de machine ergonomisch door een verlaging met de buddyseat "extra laag" en het instelbare voetrempedaal en schakelpedaal aan de postuur aan. De motorvariante met vermogensreductie (35 kW c.q. 77 pk) heb je in combinatie met de schakelassistent Pro bij je avontuurlijke uitstapjes snel in de greep. Wanneer je de bocht in gaat, bescherm je de motor met de motorbeschermbeugels tegen schade en met de sierstrepenset "Free" laat je zien dat je ten volle van je nieuwe vrijheid geniet.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
Vermogensreductie tot 35 kW

Door de vermogensreductie tot 35 kW (48 pk) kunnen ook beginnende rijders (klasse A2) het echte Motorrad-gevoel beleven.

Buddyseat extra laag

De lage buddyseat uit één stuk is uitgebreid bekleed en biedt een uitstekend rijcomfort voor bestuurder en duopassagier.

Schakelassistent Pro

De schakelassistent Pro kan comfortabel op- en terugschakelen zonder de koppeling te bedienen.

Sierstrepenset Free

De sierstrepenset "Free" is perfect afgestemd op de machine en zorgt voor een aantrekkelijke, unieke look.

Ergonomisch aangepast

Instelbaar voetrempedaal
Het in de hoogte verstelbare voetrempedaal heeft een breder trapgedeelte en een gepatenteerd klapmechanisme.

Instelbaar schakelpedaal
Het schakelpedaal met verstelbaar trapgedeelte kan met name bij staand offroad-rijden nog beter worden bediend.

Motorbeschermbeugel links en rechts

De motorbeschermbeugel van roestvrij staal beschermt de zone rondom de cilinder tegen schade zonder de overhelvrijheid te beperken.

Geef je individuele F 750 GS vorm

Maak een keuze uit het grote programma aan speciale opties en originele BMW Motorrad accessoires en stel een motorfiets naar geheel eigen wensen samen.

Naar de Configurator
spinner