Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad F-SERIES F 850 GS met een verkoopprijs van € 11.289,26 excl. BTW (€ 13.660,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.700,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.201,66 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW F 850 GS

Avontuur in het bloed

De uitdaging uitleven. Doorrijden waar anderen omkeren. Obstakels veranderen in mogelijkheden: Dat is de #SpiritOfGS. De BMW F 850 GS is perfect op offroad afgesteld, zoals ook aan de 21" voorband te zien is. Wat telt, is je nieuwsgierigheid die je drijft, ongeacht hoe ver of waarheen je wilt rijden. Door de uitgebreide standaarduitrusting en het veelzijdige programma aan speciale opties en speciale accessoires ontdek je met de F 850 GS moeiteloos wat er achter de horizon ligt. 

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals, krijg je € 2.250 BTWi korting op de verkoopprijs van een BMW F 850 GS op stock. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

Highlights voor elk terrein

De F 850 GS is voorbereid op alles dat op het pad kan komen. Met name op wisselende ondergronden biedt deze machine je door talloze features veiligheid en comfort, met een grote portie rijplezier.

+ Lees meer
Dynamic ESA
We see the Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC standaard
We see the brake system of the F 850 GS.
Iconische led-richtingaanwijzers
We see the LED indicators of the F 850 GS.
Uitgebreide rijmodi Pro
We see the Pro riding modes display in the F 850 GS TFT display.
Verstelbares kuipruit en USB-aansluiting standaard
We see the windscreen and USB port of the F 850 GS.
Connectivity met TFT-display en Multi-Controller
We see the 6.5“ TFT display of the F 850 GS.
ECALL, een betrouwbare begeleider
We see the ECALL switch of the F 850 GS.
Uitgebreid seatassortiment
We see the seat of the F 850 GS.

Rij in je eigen modus

De rijmodi beïnvloeden de reactie op het gas en het reactiegedrag van je F 850 GS. De modi "Rain" en "Road" zijn via een druk op de knop gereed voor een droog of nat wegdek. Met de "Dynamic"-modus haalt je alles uit de motor wanneer je op het asfalt eens flink gas wilt geven, terwijl je met de "Enduro"-modus de grindpistes van deze wereld te lijf gaat.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Sterke aandrijving

70
kW (95 pk) max. motorvermogen bij 8.250 tpm
92
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
853
cc cilinderinhoud
15
liter tankinhoud
Two-cylinder four-stroke in-line engine

Voel je drive

Nieuwsgierigheid en zin in avontuur zijn pas het begin: De tweecilinder lijnmotor met 70 kW (95 pk) ondersteunt je bij je plannen, vooral door het hoge koppel. De motor werkt zuinig met een verbruik van 4,2 l op 100 km (volgens WMTC) en levert zowel op de weg als offroad een overtuigende performance.

+ Lees meer

Markante sound

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Uniek design, individuele style

Drie krachtige persoonlijkheden.

Elk van de drie lakvarianten benadrukt het karakter van de F 850 GS. Welke kies je?

GS Trophy

De wijde wereld in: de F 850 GS in het GS Trophy design in Gravityblue metallic. Indrukwekkende accenten en expressieve tapes onderstrepen de zin in avontuur. De kuipruit Tour en de enduro-voetsteunen completeren het offroad-karakter. Dankzij de houder voor Navigator boven het TFT-kleurendisplay heb je altijd zicht op je bestemmingen.

Racingred uni

Als een pijl uit de boog: de F 850 GS in Racingred uni laat de harten van prestatiegerichte coureurs razen. Door de rode bekleding is de machine een echte blikvanger.

Triple Black

Blackstorm metallic 2 benadrukt de lijnvoering van de bike en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 850 GS. En bij de jouwe?

Pas deze aan je voorkeuren aan

Pas deze aan je voorkeuren aan

En nu de finishing touch: Maak het avontuur bij je F 850 GS met talloze uitrustingsopties vanuit elke hoek zichtbaar. Laat je door ons sportieve offroad-voorstel en twee andere varianten inspireren.

+ Lees meer

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW F 850 GS, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail!

Have Fun!

+ Lees meer

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #Fuel For Life

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Kleding voor je avontuur

spinner