Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2019 F 850 GS Adventure

Vanaf € 14.860,-
Vanaf € 140 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad F-SERIES F 850 GS Adventure met een verkoopprijs van € 12.280,99 excl. BTW (€ 14.860,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.850,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.287,48 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/04/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW F 850 GS Adventure

De wereld wordt een avontuur

Deze machine is gemaakt voor lange tochten en lastig terrein: De F 850 GS Adventure voelt zich thuis in de hele wereld, en dat is ook goed te zien. Met de uitgebreide standaarduitrusting als het TFT-display en BMW Motorrad connectiviteit, de USB-aansluiting alsmede sowie ABS Pro en DTC is de toerenduro nu nog beter op lange tochten de hele wereld rond voorbereid. Beleef de #spiritofGS met een begeleider die je nieuwsgierigheid alle ruimte geeft, ongeacht waarheen de reis voert.

 

Season Start Deals

Season Start Deals

Dankzij de SEASON START DEALS krijg je bij aankoop van de BMW F 850 GS Adventure een actiekorting van € 2.500 incl. BTW.

Enkel geldig op beschikbare motoren op stock.

+ Lees meer

Highlights voor echte globetrotters

Klaar voor een reis naar het onbekende: Op asfalt of offroad, de F 850 GS Adventure kan elke wegdek aan. Met de nieuwe standaardfeatures en de uitgebreide optionele uitrusting kun je deze GS geheel naar eigen inzicht vormgeven.

+ Lees meer
Dynamic ESA
We see the Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC nu standaard
We see the brake system of the F 850 GS Adventure.
Een grote tank voor grootse plannen
We see the tank of the F 850 GS Adventure.
Uitgebreide rijmodi Pro
We see the Pro riding modes display in the TFT display.
Verstelbare toerkuipruit en USB-aansluiting
We see the touring windshield and USB port of the F 850 GS Adventure.
Volledig overzicht met BMW Motorrad connectiviteit en 6,5“ TFT-kleuren
We see the 6.5” TFT display of the F 850 GS Adventure.
ECALL, een rustgevende begeleider
We see the ECALL switch of the F 850 GS Adventure.
Comfortabel onderweg met de comfort-buddyseat
We see the Comfort seat of the F 850 GS Adventure.

Een goed gevoel, op elke kilometer.

Deze GS is klaar voor elk terrein dat je ermee wilt doorkruisen. Met de motorbeschermbeugel en motorbescherming standaard wordt de machine robuust, zonder je vrijheid bij het rijden in te perken. Voor langere tochten kun je de opbergruimte met aluminium koffers en topcase eenvoudig uitbreiden.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

De drive voor de ontdekker in jou

70
kW (95 pk) max. motorvermogen bij 8.250 tpm
92
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
853
cc cilinderinhoud
23
liter tankinhoud
Two-cylinder four-stroke in-line engine

Kracht voor elke offroad-uitdaging

Hij wil de wereld in:  de krachtige, nieuw ontwikkelde paralleltwinmotor met 70 kW (95 pk) bezorgt jou en de ontdekker in jou de juiste drive. Het motorconcept spreekt aan door een krachtig geluid, zeer goede prestaties met 70 kW (95 pk) bij 8.250 tpm alsmede een verbeterde bedrijfskarakteristiek – bij een bescheiden verbruik van 4,2 l per 100 km (conform WMTC). Met een koppel van 92 Nm bij 6.250 tpm heeft deze toerenduro voldoende power voor elke uitdaging – ongeacht waar je deze wilt aangaan.  

+ Lees meer

Krachtig geluid

Markant design, individuele style

Jouw avonturen, jouw style

De markante zijbeplating en de GS-typische flyline definiëren de F 850 GS Adventure. Daarbij overtuigt elke style met een geheel eigen karakter en toont je een stukje van je persoonlijkheid.

Rallye

De kortste verbinding tussen start en plezier: de F 850 GS Adventure Rallye in Kalamata metallic matt 2 met goudkleurig geëloxeerde velgen en goudkleurige vorkstandbuizen.

Lightwhite uni

De F 850 GS Adventure in Lightwhite uni garandeert je een stralende look. Ongeacht op welk continent je onderweg bent.

Triple Black

Blackstorm metallic 2 benadrukt de lijnvoering van de bike en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 850 GS Adventure En bij de jouwe?

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Uitgerust voor de uitdaging

Uitgerust voor de uitdaging

Nu is het aan jou: Geef de F 850 GS Adventure vorm naar je eigen voorkeur. We hebben een voorstel voor echte globetrotters en nog twee andere uitvoeringen voor je samengesteld. Laat je inspireren en maak van de F 850 GS Adventure jouw motor.

+ Lees meer

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW F 850 GS Adventure, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail!

Have Fun!

+ Lees meer

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

Kleding voor je avontuur

spinner