Basisprijs inclusief 21% BTW.

Alle motorfietsen worden geleverd met uitrusting door de wet vereist (vb. reflectoren volgens EU4-norm). De motorfietsen afgebeeld op de foto’s en video’s op deze website bevatten mogelijk nog niet alle vereiste uitrustingen.

Alle motorfietsen worden geleverd met uitrusting door de wet vereist (vb. reflectoren volgens EU4-norm). De motorfietsen afgebeeld op de foto’s en video’s op deze website bevatten mogelijk nog niet alle vereiste uitrustingen.

HET BMW F 850 GS ADVENTURE.

DE WERELD VOL AVONTUUR

Het onbekende: dat trekt je: je spullen pakken, de deur uit, op pad. En het liefst een flink eind! En niet alleen over de gebaande wegen. Met de BMW F 850 GS Adventure verover je nieuw terrein, sta je open voor nieuwe avonturen, voor de tocht - het maakt niet uit waarheen. Deze reis/enduro is bedoeld voor de echte ontdekkingsavonturiers. Voor mensen voor wie geen doel te ver weg en geen parcours te afgelegen is. Beleef de wereld met een nieuwe metgezel: een die zo betrouwbaar, robuust is en zoveel power heeft dat hij jouw nieuwsgierigheid kan bijbenen: de nieuwe F 850 GS Adventure.

HET DESIGN VAN DE F 850 GS ADVENTURE

Kies de Style die bij jou past.

Hij draagt de GS-genen met zich mee - dat zie je meteen aan de Flyline, die zo kenmekend is voor de GS-serie. De centrale plaatsing van de tank tussen de buddyseat en het stuur zorgt voor een optimale verdeling van de wielbelasting en voor een fraaie, ranke achterzijde. Karakteristiek, volwassen, markant - en met net zo'n sterke persoonlijkheid als jij zelf: onderstreep jouw persoonlijke stijl met jouw F 850 GS Adventure!

*/-->

Ice grey

Het avontuur kan beginnen: Jouw F 850 GS Adventure in de basiskleur Icegrey uni.

*/-->

Stijl Rallye

Sportiviteit gewaarborgd - al op het eerste gezicht: Lupineblauw metallic met expressieve tapes in contrasterende kleuren. Markante details van de stijl Rallye zijn het kortere sportwindscherm, de Rallye-buddyseat en de goud geanodiseerde vork en velgen.

*/-->

Style Exclusive

Expressief en exclusief: jouw F 850 GS Adventure in de kleur granietgrijs metallic met expressieve tapes. Goud geanodiseerde vork en velgen zorgen voor een uitgesproken hoogwaardig uiterlijk.

3 jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

De global player onder de globetrotters.

Met de F 850 GS Adventure wil je de wijde wereld in op zoek naar uitdaging, want de wereld is zijn thuis en dat is aan alles te merken. Met deze motorfiets, waarvoor geen terrein te zwaar is, trotseer je weer en wind en beleef je de wereld als één groot avontuur met het grootst mogelijke comfort. Dat wordt onder meer mogelijk gemaakt door het grote, in de hoogte verstelbare windscherm, de standaard buddyseat en de groter 23 l-tank aan de voorkant. Voor een ontspannen rit, ook op ruig terrein, is jouw F 850 GS Adventure uitgerust met robuuste accessoires: behalve de standaard motorbeschermingsbeugel of het praktische roestvaststalen bagagerek als voorbereiding voor de aluminium topkoffer is ook de zijbekleding een toonbeeld van oerdegelijkheid. Allemaal gemaakt om jouw rondreis over de wereldmet deze global player te faciliteren.

+ Lees meer

INLIJNMOTOR MET TWEE CILINDERS

92
Nm koppel (bij 6250 tpm)
23
liter tankinhoud
550
km max. theoretisch bereik
211
kg extra belading
Watergekoelde viertakt inlijnmotor met twee cilinders

De drive: ontdekkingsdrang.

De drive: ontdekkingsdrang.

Hij wil de wereld in: de krachtige, nieuw ontwikkelde paralleltwinmotor met 70 kW (95 pk) bezorgt jou en de ontdekker in jou de juiste drive. Het nieuwe motorconcept maakt enthousiast dankzij het krachtige geluid, sterkere prestaties met 70 kW (95 pk) bij 8250 tpm en doordat hij nog lekkerder loopt - bij een matig verbruik van 4,1 l op 100 km (volgens WMTC). Met een koppel van 92 Nm bij 6250 tpm heeft deze Enduro genoeg power in huis voor elke offroad-uitdaging - waar je die ook wilt beleven. 

+ Lees meer

BELEEF DE SOUND VAN DE BMW F 850 GS ADVENTURE

Dit is nieuw

Highlights

Ergonomisch. Toegesneden op de motorrijder

Ergonomisch. Toegesneden op de motorrijder

Ook de ergonomische kwaliteiten van de F 850 GS Adventure zorgen ervoor dat je zin krijgt in lekker lange ritten over de wereld. De standaardzithoogte van 875 mm is ideaal voor langere ritten. Maar niet voor jou? Je kunt kiezen: het brede en diverse assortiment buddyseats/buddyseathoogten (als speciale uitrusting of speciale accessoire) maakt het mogelijk om de motorfiets helemaal aan te passen aan de lengte van de motorrijder. Uiteindelijk moet de machine zich aan jou aan passen in plaats van andersom. Wat ook bijdraagt aan het comfort, zijn de standaard verstelbare schakel-, koppelings- en remhendel bij zowel de Enduro-voetsteunen als het hoge, geconificeerde aluminium stuur. Met name voor langere motorrijders is dat een duidelijk voordeel bij rijden over terreinen. 

+ Lees meer

Verder. In elk opzicht.

Verder. In elk opzicht.

Waarheen je ook maar verlangt – de F 850 GS Adventure brengt je ernaartoe. Want op een volle tank van 23 liter heb je een enorm bereik van meer dan 500 kilometer. Daarmee kun je afstanden afleggen waarvan anderen slechts kunnen dromen. Maar ook het enorme comfort maakt deze motorfiets tot een machine waarmee je gewoon meer kunt doen. Bijvoorbeeld de verbeterde bescherming tegen weer en wind, dankzij een groter en in de hoogte verstelbaar toerwindscherm en de ergonomisch vormgegeven comfortabele buddyseat, zodat ook de langste ritten geen martelgang worden. En om te zorgen dat tijdens het reizen over de wereld niets essentieels ontbreekt, biedt de F 850 GS Adventure als speciale accessoires uiteraard ook goed doordachte opbergconcepten, bijvoorbeeld een robuust aluminium bagagesysteem. 

+ Lees meer

Elk terrein de baas.

Elk terrein de baas.

Wanneer je je steeds weer op onbekend terrein begeeft, heeft een motorfiets nodig waarop je kunt vertrouwen. In elke situatie. Woestijnen of bergen, rivierdalen of hoogvlakten, deze enduro laat op de meest uiteenlopende plekken zien dat hij de situatie de baas is. Al vanuit de fabriek is hij uitgerust met wat hem voorbestemt voor lange tochten en offroadtoepassingen: het frame , dat als schaal is aangebracht, zorgt dankzij een verhoogde stijfheid voor meer rijstabiliteit en een verbeterde doeltreffendheid. De vering aan de voorkant neemt de upside-down veervork, achter de WAD-veerpoot , op (wegafhankelijke demping). De F 850 GS Adventure biedt aan de voorzijde een veerweg van 230 mm en achter een van 215 mm - voor intensief rijgenot op elk terrein. Naast het uitschakelbare antiblokkeersysteem kunt u via een druk op de knop kiezen uit twee standaard rijmodi, "Rain" en "Road". Met de rijmodi Pro komen naast standaardmodi de modi "Dynamic" en "Enduro" er nog eens bij. Deze zorgen voor een passende set-up voor elke rijsituatie en rij-ondergrond. ABS wordt daarmee ABS Pro en ASC wordt DTC (dynamische tractiecontrole). Dat de F 850 GS Adventure baas boven baas is op offroad-terrein, laat hij echter ook zien met zijn grotere 21 inch-voorband, zijn kruisspaakwiel voor binnenbandloze banden, Enduro-voetsteunen, de motorbeschermingsbeugel, de bodembeschermplaat en de praktische handbescherming. 

+ Lees meer
Nog meer highlights.
  • Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) zorgt voor een automatisch geregelde demping van de veerpoot, afhankelijk van de rijsituatie. 

  • Met de rijmodi Pro kunnen de gasaanname en regelsystemen de motorfiets heel eenvoudig worden afgestemd op uiteenlopende rijsituaties. Naast de standaardrijmodi "Rain" en "Road" zijn de rijmodi "Dynamic" en 'Enduro" beschikbaar. Bovendien worden met rijmodi Pro de standaardvoorzieningen ABS en ASC respectievelijk ABS Pro en DTC. De "Enduro"-modus wordt gekenmerkt door een zwakke gasaanname. Bovendien zijn de regelkarakteristieken van ABS Pro en de dynamische tractiecontrole (DTC) ontworpen op licht offroad-gebruik met wegbanden. Als enthousiast offroad-motorrijder heb je daarnaast ook nog de beschikking over de modus "Enduro Pro", die gepaard gaat met een optimale gasaanname met een regeling van ABS en DTC, afgestemd op gebruik met terreinbanden. En om het allemaal af te ronden is in deze modus het ABS voor het achterwiel gedeactiveerd om je de mogelijkheid te geven tot #Anbremsdrift#. 

  • BMW Motorrad Connectivity biedt innovatieve functies voor navigatie, bellen en muziek luisteren op de motorfiets op een 6,5 inch TFT-display 

  • De boordcomputer Pro biedt perfect informatiebeheer in één oogopslag. Geprogrammeerd om snel en comfortabel belangrijke voertuiggegevens op te roepen. 

  • Wie op wereldreis gaat, doet dat zelden met maar een klein beetje bagage. Om die reden beschikt F 850 GS Adventure (standaard) over een roestvaststalen bagagerek voor de aluminium topkoffer (speciale optie) en een roestvaststalen kofferhouder voor aluminium koffers. Praktische speciale accessoires zoals een aluminium koffer en dito topkoffer in robuust GS Adventure-ontwerp, een achtertas en een tanktas met kaartenvak maken samen met de grote ruimte onder de buddyseat de opbergmogelijkheden compleet. 

Jouw F 850 GS Adventure op maat.

Meer individualiteit

Meer informatie

ACCESSOIRES VOOR DE F 850 GS ADVENTURE

KLEDING VOOR JE AVONTUUR.