De BMW F 850 GS Adventure

De wereld wordt een avontuur

Deze machine is gemaakt voor lange tochten en lastig terrein: De F 850 GS Adventure voelt zich thuis in de hele wereld, en dat is ook goed te zien. Met de uitgebreide standaarduitrusting als het TFT-display en BMW Motorrad connectiviteit, de USB-aansluiting alsmede sowie ABS Pro en DTC is de toerenduro nu nog beter op lange tochten de hele wereld rond voorbereid. Beleef de #spiritofGS met een begeleider die je nieuwsgierigheid alle ruimte geeft, ongeacht waarheen de reis voert.

 

Highlights voor echte globetrotters

Klaar voor een reis naar het onbekende: Op asfalt of offroad, de F 850 GS Adventure kan elke wegdek aan. Met de nieuwe standaardfeatures en de uitgebreide optionele uitrusting kun je deze GS geheel naar eigen inzicht vormgeven.

+ Lees meer
Dynamic ESA
We see the Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC nu standaard
We see the brake system of the F 850 GS Adventure.
Een grote tank voor grootse plannen
We see the tank of the F 850 GS Adventure.
Uitgebreide rijmodi Pro
We see the Pro riding modes display in the TFT display.
Verstelbare toerkuipruit en USB-aansluiting
We see the touring windshield and USB port of the F 850 GS Adventure.
Volledig overzicht met BMW Motorrad connectiviteit en 6,5“ TFT-kleuren
We see the 6.5” TFT display of the F 850 GS Adventure.
ECALL, een rustgevende begeleider
We see the ECALL switch of the F 850 GS Adventure.
Comfortabel onderweg met de comfort-buddyseat
We see the Comfort seat of the F 850 GS Adventure.

Een goed gevoel, op elke kilometer.

Deze GS is klaar voor elk terrein dat je ermee wilt doorkruisen. Met de motorbeschermbeugel en motorbescherming standaard wordt de machine robuust, zonder je vrijheid bij het rijden in te perken. Voor langere tochten kun je de opbergruimte met aluminium koffers en topcase eenvoudig uitbreiden.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

De drive voor de ontdekker in jou

70
kW (95 pk) max. motorvermogen bij 8.250 tpm
92
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
853
cc cilinderinhoud
23
liter tankinhoud
Two-cylinder four-stroke in-line engine

Kracht voor elke offroad-uitdaging

Hij wil de wereld in:  de krachtige, nieuw ontwikkelde paralleltwinmotor met 70 kW (95 pk) bezorgt jou en de ontdekker in jou de juiste drive. Het motorconcept spreekt aan door een krachtig geluid, zeer goede prestaties met 70 kW (95 pk) bij 8.250 tpm alsmede een verbeterde bedrijfskarakteristiek – bij een bescheiden verbruik van 4,2 l per 100 km (conform WMTC). Met een koppel van 92 Nm bij 6.250 tpm heeft deze toerenduro voldoende power voor elke uitdaging – ongeacht waar je deze wilt aangaan.  

+ Lees meer

Krachtig geluid

Markant design, individuele style

Jouw avonturen, jouw style

De markante zijbeplating en de GS-typische flyline definiëren de F 850 GS Adventure. Daarbij overtuigt elke style met een geheel eigen karakter en toont je een stukje van je persoonlijkheid.

Light white

In deze kleurencombinatie straalt je machine gegarandeerd. Ongeacht op welk continent je met je F 850 GS Adventure onderweg bent.

Style Triple Black

Blackstorm metallic 2 benadrukt de lijnvoering van de bike en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 850 GS Adventure En bij de jouwe?

Style Rallye

Het lakwerk in Kalamata metallic matt met goud geëloxeerde velgen en goudkleurige binnenpoten. Grote, gekleurde tapes benadrukken de robuuste vorm, zorgen voor een sportieve style.

Uitgerust voor de uitdaging

Uitgerust voor de uitdaging

Nu is het aan jou: Geef de F 850 GS Adventure vorm naar je eigen voorkeur. We hebben een voorstel voor echte globetrotters en nog twee andere uitvoeringen voor je samengesteld. Laat je inspireren en maak van de F 850 GS Adventure jouw bike.

+ Lees meer

Kleding voor je avontuur

spinner