Alle motorfietsen worden geleverd met uitrusting door de wet vereist (vb. reflectoren volgens EU4-norm). De motorfietsen afgebeeld op de foto’s en video’s op deze website bevatten mogelijk nog niet alle vereiste uitrustingen.
Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW F 850 GS.

AVONTUUR IN HET BLOED.

U leeft voor de uitdaging. Waar anderen omkeren, rij jij door. Grenzen verleggen. Obstakels worden mogelijkheden. Het avontuur stroomt door je bloed. Bovenop de F 850 GS ben je eenvoudig de offroad weg de baas dankzij het 21-inch voorwiel. En je humeur en nieuwsgierigheid blijven in topconditie - ongeacht hoe ver je met de F 850 GS wilt gaan. En ongeacht of je nu door de modder rijdt: met de Connectivity fabrieksoptie heb je altijd toegang tot de navigatie, telefoon, media en voertuig-relevante gegevens. Duidelijk en beknopt op een 6.5 inch TFT-display – zonder afleiding. Geeft je meer tijd voor wat belangrijk is. En zo kan je ontdekken wat er achter de horizon ligt.  

HET DESIGN VAN DE F 850 GS

Kies jouw stijl.

De keuze is aan u: met de stijlvariant Exclusive is de F 850 GS in de kleur Pollux metallic mat een elegante blikvanger. Terwijl de Rallye-stijl met de kleuren Light white, Racing red uni en Lupin blue metallic je motorfiets een nog sportiever accent geeft. Of je kunt de F 850 GS in de basiskleur Racing red uni kiezen.

Stijlvariant Rallye

Dit is hoe de sportieve accenten van de F 850 GS eruit zien: de stijlvariant Rallye bestaat uit de kleuren Lightwhite uni, Racing red uni en Lupin blue metallic op de motorfiets. De gou-geanodiseerde velgen markeren tevens de dynamiek.

Racingred uni

Ongelooflijk mooi en nooit saai: je trekt alle aandacht met de basiskleur Racing red uni.

Stijlvariant Exclusive

Een duidelijk geval van passie: de stijlvariant Exclusive biedt de motorfiets een extreem elegante uitstraling dankzij de kleur Pollux metallic mat.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Ontdek meer

Nog meer GS.

Een sterke uitstraling: jij en je F 850 GS met de karakteristieke flyline. Als het om design gaat, kan een gevoel van avontuur worden gevoeld op elk oppervlak, in elke hoek en lijn van de motorfiets. Van de achterkant, de voortank tot de standaard GS-koplampen, waarvan de dagrijverlichting herinnert aan een gekantelde stemvorm en beschikbaar zijn als optionele accessoires. De designelementen zijn afgestemd op offroad, terwijl je van kop tot teen klaar bent voor unieke tochten. Het gegalvaniseerde radiatorscherm voor de stijlvarianten Rallye en Exclusive geeft je een gave uitstraling zowel op het asfalt als op onverharde wegen.

+ Lees meer

TWEECILINDER LIJNMOTOR

70
kW (95 hp) bij 8.250 t/min
92
Nm max. koppel bij 6.500 t/min
853
cc cilinderinhoud
860
mm zithoogte
Vloeistofgekoelde tweecilinder, viertaktmotor

De kracht vanuit de binnenkant.

De kracht vanuit de binnenkant.

Nieuwsgierigheid en de drang naar het ontdekken drijven je voort. De tweecilinder lijnmotor, met zijn 70 kW (95 HP), ondersteunt je bij elke beweging - zijn kracht zijn een hoog koppel en sterk karakter. Het sterke geluid van de motor maakt indruk terwijl deze altijd efficiënt werkt en indrukwekkende prestaties levert. Ontdek het onbekende met de F 850 GS!  

+ Lees meer

ERVAAR HET GELUID VAN DE F 850 GS

In je element.

In je element.

Je hoofd is leeg, je blik is op de weg voor je gericht. Bijna instinctief stuur je, schakel je en remt je de F 850 GS af - alsof het niets is: je bent in je element, volledig gericht op jouw avontuur. En dankzij de standaard GS-ergonomie rij je rechtop en vol zelfvertrouwen, wat betekent dat je altijd door wilt gaan.  

+ Lees meer

De hoogtepunten van de F 850 GS

Nieuw motorconcept.
F 850 GS
Chassis en vering.
F 850 GS
Koppelingskracht.
F 850 GS
Boordcomputer.
F 850 GS
ASC als standaard, rijmodi.
F 850 GS
Connectivity met TFT-display & multi-controller (SA).
F 850 GS
Aluminium gekruiste spaakwielen met tubelessbanden.
F 850 GS
Uitgebreid assortiment.
F 850 GS

Comfortabel rijplezier.

Comfortabel rijplezier.

Er is iets voor elke rijder: je kunt je F 850 GS perfect aan je behoeften aanpassen - er is een geweldig assortiment aan buddyseats met verschillende zithoogtes beschikbaar. Er zijn tevens een lage duo-buddyseat en een comfortabele buddyseat beschikbaar. U kunt zelfs de vering van de motorfiets laten verlagen.

+ Lees meer

De extra kick.

De extra kick.

Voor  veeleisend offroad gebruik heeft de F 850 GS gekruiste spaakwielen met tubelessbanden. Zo kun je nieuwe bestemmingen bereiken, het volgende niveau, de volgende adrenaline-kick. Op hetzelfde moment is je reis naar het onbekend nu nog veiliger dankzij de "intelligente noodoproep" - ook wel bekend als eCall: in ernstige gevallen activeert de bestuurder het systeem via een druk op de knop op de handgrepen om hulp te krijgen. Afhankelijk van de situatie wordt eCall automatisch geactiveerd en zorgt zo voor een snellere reactie van de hulpdiensten - waar je ook bent.  

 

+ Lees meer
F 850 GS

Meer hoogtepunten van de F 850 GS.

Enduro-banduitrusting

Voor een gedurfd gebruik op onverharde wegen, kun je de Enduro-banduitrusting toevoegen aan de gekruiste spaakwielen.  

Motorbeschermplaat

Een motorbeschermplaat, die standaard is meegeleverd, is gemaakt van kunststof en beschermt de motor van de BMW F 850 GS tegen vallende stenen en schade op onverharde wegen. Voor meer sportiviteit biedt het uitgebreide assortiment ook aluminium bescherming aan de onderkant.  

Aluminium handgrepen

De brede aluminium handgreep zit comfortabel in de hand en ondersteunt een betere omgang met de BMW F 850 GS. Het geanodiseerde oppervlak markeert de kracht van de motor.  

Meer individualiteit

Een op-maat-gemaakte F 850 GS.

Wil je een customised F 850 GS? Dan is hier het brede assortiment aan speciale uitrusting en accessoires. Zo kun je de motorfiets exact aanpassen aan je wensen.

MEER INFORMATIE

Accessoires voor de F 850 GS

Kleding geschikt voor jouw avontuur

Meer Adventure-modellen

spinner