De BMW F 850 GS

Avontuur in het bloed

De uitdaging uitleven. Doorrijden waar anderen omkeren. Obstakels in mogelijkheden veranderen.  De BMW F 850 GS is perfect op offroad afgesteld, zoals ook aan de 21" voorband te zien is. Wat telt, is je nieuwsgierigheid die je drijft, ongeacht hoe ver of waarheen je wilt rijden. Door de uitgebreide standaarduitrusting en het veelzijdige programma aan speciale opties en speciale accessoires ontdek je met de F 850 GS moeiteloos wat er achter de horizon ligt.

 

Highlights voor elk terrein

De F 850 GS is voorbereid op alles dat op het pad kan komen. Met name op wisselende ondergronden biedt deze machine je door talloze features veiligheid en comfort, met een grote portie rijplezier.

+ Lees meer

Rij in je eigen modus

De rijmodi beïnvloeden de reactie op het gas en het reactiegedrag van je F 850 GS. De modi "Rain" en "Road" zijn via een druk op de knop gereed voor een droog of nat wegdek. Met de "Dynamic"-modus haalt je alles uit de bike wanneer je op het asfalt eens flink gas wilt geven, terwijl je met de "Enduro"-modus de grindpistes van deze wereld te lijf gaat.

+ Lees meer
3 jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Sterke aandrijving

70
kW (95 pk) max. motorvermogen bij 8.250 tpm
92
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
853
cc cilinderinhoud
15
liter tankinhoud
Two-cylinder four-stroke in-line engine

Voel je drive

Nieuwsgierigheid en zin in avontuur zijn pas het begin: De tweecilinder lijnmotor met 70 kW (95 pk) ondersteunt je bij je plannen, vooral door het hoge koppel. De motor werkt zuinig met een verbruik van 4,2 l op 100 km (volgens WMTC) en levert zowel op de weg als offroad een overtuigende performance.

+ Lees meer

Markante sound

Uniek design, individuele style

Kies je kleurvariant

Elk van de drie lakvarianten benadrukt het karakter van de F 850 GS. Welke kies je?

*/-->

Racing red

The base colour, with red trim, makes your machine a real attention-grabber.

*/-->

Style Rallye

The Racing blue metallic paintwork is unmistakable thanks to the black and red seat, golden wheel rims and large graphic.

*/-->

Edition 40 Years GS

A homage to four decades of GS history: The eye-catching black and yellow colouring, with a wealth of special details, is reminiscent of the legendary R 100 GS.

Kleding voor je avontuur