Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW G 310 GS.

De zucht naar avontuur. Elke dag.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de G 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn. Je hoeft ze alleen maar te beleven - elke dag.

Het design van de G 310 GS

Kies je Style.

Jouw avonturen, jouw keuze: De BMW G 310 GS is in drie opwindende kleurvarianten leverbaar: Stratoblue metallic, Pearlwhite metallic en Cosmicblack uni

Stratoblue metallic

De kleur Stratoblue metallic benadrukt de dynamische flyline en geeft onbeperkt rijplezier aan.

Pearlwhite metallic

Het blauw/rode tapedesign in combinatie met de bodycolor Pearlwhite metallic weerspiegelt de klassieke BMW Motorsport kleuren.

Cosmicblack uni

Het zwart benadrukt de onmiskenbare GS-look.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Ontdek meer

Typisch GS.

Onmiskenbaar een GS. Robuust. Divers. Het typische design straalt de bekende GS energie uit. De flyline, het beschermende windscherm en de beroemde GS ergonomie garanderen intens rijplezier op elk terrein. De frisse en opvallende kleurenvariaties trekken de aandacht in de stadsjungle. De hoogwaardige designelementen onderstrepen de overduidelijke GS-uitstraling tijdens elk avontuur.
+ Lees meer

1-cilinder 4-taktmotor

19
inch voorwiel
835
mm zithoogte
180
mm veerweg
3,33
liter verbruik per 100 km conform WMTC (worldwide-harmonized motorcycle testcycle)
Vloeistofgekoelde, 1-cilinder 4-taktmotor

Een dynamische combinatie.

Een dynamische combinatie.

De 1-cilindermotor valt op omdat de cilinder naar achteren helt en de cilinderkop bovendien 180 graden is gedraaid. Dit onconventionele motorontwerp is alleen al indrukwekkend om te zien. Het zwaartepunt van de motorfiets ligt lager en dichtbij het voorwiel - hierdoor danst de G 310 GS bovendien gemakkelijk en precies om elke bocht.

Niet alleen zijn buitenkant is onmiskenbaar GS, ook onderhuids is BMW Motorrad expertise en kwaliteit terug te vinden. Dankzij de effectieve verbranding en het secundaire luchtsysteem voldoet de G 310 GS aan de strikte Euro 4-emissienorm. Tegelijkertijd zorgt de bijzondere motorconfiguratie niet alleen voor een laag verbruik, maar ook voor een krachtige en harmonieuze stuurprecisie, zelfs bij lagere toerentallen. De inhoud van 313 ccm en het vermogen van 25 kW (34 pk) bij 9.500 t/min garanderen de nodige kracht en acceleratie.

+ Lees meer

De highlights van de G 310 GS

Goud-geanodiseerde upside-down vork.
G 310 GS goud-geanodiseerde upside-down vork.
Windscherm.
G 310 GS beschermend windscherm
GS front.
G 310 GS front
Veringselementen.
G 310 GS veringselementen
Slijtvaste standaard banden.
G 310 GS standaard banden
Goudkleurige remklauwen
G 310 GS goudkleurige remklauwen
GS ergonomie.
G 310 GS GS ergonomie
Innovatieve 1-cilinder 4-taktmotor
G 310 GS 1-cilinder 4-taktmotor

Licht en zelfverzekerd.

Licht en zelfverzekerd.

Relaxt en stressvrij rijden is absoluut geen probleem dankzij de typische GS zitpositie. Stuur, voetsteunen en bedieningselementen zijn zo geplaatst dat ze goed bereikbaar zijn voor zowel grotere als kleinere rijders. De veerweg van 180 mm, de stabiele upside-down vork en het 19 inch voorwiel verzekeren puur rijplezier op elke ondergrond. Het robuuste gietstalen brugframe ondersteunt de rijstabiliteit. De G 310 GS stuurt gemakkelijk en precies door de stadsjungle of over vergeten wegen naar het volgende avontuur - elke dag iets nieuws.

+ Lees meer
Zithoogten voor elk lichaamsformaat.

De G 310 GS biedt de juiste zithoogte voor elk type rijder. De basis voor relaxt en stressvrij rijden. Naast de standaard zithoogte van slechts 835 mm zijn nog twee andere opties beschikbaar: een lagere variant met 820 mm en een hoge, zeer comfortabele buddyseat met een zithoogte van 850 mm.
De typische GS-ergonomie.

Het stuur, de voetsteunen en bedieningselementen op de G 310 GS zijn zo gepositioneerd dat de typische GS zitpositie is gegarandeerd. Dit zorgt voor een relaxte en gemakkelijk te verhogen zitpositie voor grote en kleine rijders - perfect overzicht, precieze handling.
Krachtig remsysteem en standaard ABS

Ontbreekt op geen enkele BMW motor sinds 2013: standaard ABS. Op de G 310 GS zorgt dit in combinatie met de krachtige remblokken voor veilige remmanoeuvres op elke reis. ABS kan worden uitgeschakeld voor offroad gebruik.

Accessoires voor de G 310 GS

Achter de schermen

Een gevoel tot leven brengen.

Het ontwerpproces van BMW Motorrad.

Er werken bijzondere persoonlijkheden in het designteam van BMW Motorrad. Elke designer heeft zijn eigen stijl en voelt zich thuis in zijn eigen bikerscene. En elk van hen voegt die eigen inspiratie en passie toe. Deze alles wordt vervolgens gecombineerd in het ontwerpproces: ze manifesteren zich in elke nieuwe creatie van BMW Motorrad. Edgar Heinrich, hoofd design bij BMW Motorrad, introduceert het designteam en vertelt over het ontwerpproces van BMW Motorrad.

Lees meer

Perfecte uitstraling, optimale bescherming

Andere Adventure-modellen

spinner