Accessoires voor de G 310 GS

Spontaan van de gebaande paden af.

Enerzijds is de G 310 GS de perfecte keuze voor het leven in de stadsjungle. Anderzijds nodigt de motorfiets je uit om spontaan van de gebaande paden af te gaan – met de originele BMW Motorrad accessoires krijg je nog meer mogelijkheden.

+ Lees meer

Bagageprogramma.

Tanktas, 13–20 liter

De tanktas van stevig polyester biedt talloze slimme details en het volume ervan is naar behoefte uit te breiden van 13 naar 20 liter. Het kaartenvak en twee zijvakken bieden extra ruimte. Het ingenieuze bevestigingsconcept zorgt voor stevige grip en waarborgt een uiterst praktische hanteerbaarheid.

Topkoffer klein, 30 liter

De waterdichte kunststof topkoffer biedt met een volume van 30 liter genoeg plaats voor je helm. Het deksel dat naar keuze in Black storm metallic, Light white uni of Racing red uni is gelakt en de soft-close-scharnieren waardoor het deksel zacht naar beneden komt, verraden de hoogwaardige kwaliteit.

Binnentas voor topkoffer

De bijpassende binnentas voor de topkoffer zorgt voor een ordelijke bagage en is gemakkelijk te vullen en te legen. Dankzij de draaggreep en de schouderband kan de tas makkelijk worden vastgepakt en moeiteloos worden meegenomen. De opgezette buitentas en de driezijdig rondom lopende ritssluiting zijn enkele van de praktische details.

Design.

LED turn indicators

Schitterend voorkomen: de fraaie LED-knipperlichten met wit glas overtuigen door hun ranke design en de moderne lichttechnologie. Ze worden sneller geactiveerd dan gloeilampen en zijn nagenoeg slijtagevrij. Dat geldt qua verkeersveiligheid onmiskenbaar als pluspunt.

 

Stickerset G 310 GS

De stickerset G 310 GS is perfect afgestemd op de machine en zorgt voor een aantrekkelijke, unieke look. Naast de lijnen in wit, blauw en geel die het scherpe design van de machine benadrukken, springen de velgringen in een contrasterende kleur meteen in het oog.

Stickerset Wild

De stickerset Wild is perfect afgestemd op de machine en zorgt voor een aantrekkelijke, unieke uitstraling. Contrastrijke strepen in zwart en wit lopen over de gehele machine en vormen een opvallend patroon dat aan een tijger doet denken. Daarnaast springen de velgbiezen in een contrasterende kleur meteen in het oog.

Ergonomie en comfort.

Buddyseat hoog / laag

Op de hoge buddyseat, met een zithoogte van 850 mm, zitten en rijden ook lange berijders zeer comfortabel en zonder vermoeidheidsverschijnselen. 

De lage buddyseat, die 30 mm lager is, maakt op- en afstappen eenvoudig en zorgt ervoor dat je gemakkelijk met je voeten bij de grond kunt. Veel berijders voelen zich dankzij de verlaagde zithoogte veiliger, omdat ze de machine gemakkelijker kunnen manoeuvreren en beter onder controle hebben.

Rem- en koppelingshendel

De ergonomisch geoptimaliseerde rem- en koppelingshendel zijn in vier standen instelbaar en kunnen zo eenvoudig aan de gewenste greep worden aangepast. De tweekleurige look met de zwarte poedercoating en een verchroomde stelknop benadrukt de individualiteit van de machine. 

Navigatie en communicatie.

BMW Motorrad Smartphone Cradle

In de robuuste BMW Motorrad Smartphone Cradle zit de eigen smartphone veilig en beschermd. Zo kunnen handige functies als navigatie-instructies en online-informatie ook onderweg worden gebruikt. Door de praktische oplaadfunctie blijft de smartphone zelfs op lange motorritten altijd klaar voor gebruik.

BMW Motorrad Navigator VI (incl. 4-button mount cradle)

Met de Navigator VI krijgen niet alleen rijfanaten waar voor hun geld. Het systeem maakt van routeplanning kinderspel en biedt talrijke extra functies, die elke rit tot een ware belevenis maken. Het 5"-aanraakscherm is waterdicht, kan ook uitstekend worden afgelezen als de zon er vol op schijnt en biedt het nodige overzicht.

Veiligheid.

Motorbeschermbeugels

De robuuste motorbeschermingsbeugels van gepolijst roestvrijstaal beschermen de motorfiets goed tegen beschadiging, zonder dat de grondspeling aan banden wordt gelegd. De stabiele buisconstructie kan zelfs tegen harde slagen en kan ernstige valschade in het terrein en op het asfalt voorkomen.

Handprotectoren

De handkappen van schokvast en UV-bestendig kunststof beschermt offroad ook de stuurhelften tegen takken en steenslag en is aerodynamisch op het voertuig afgestemd. Op de weg beschermen de protectoren bovendien zeer goed tegen weer en wind. Handen en vingers blijven ook bij lage temperaturen langer droog en warm.

Aluminium motorbeschermplaat

De robuuste en lichte motorbeschermplaat van aluminium beschermt de onderkant van de motorfiets effectief tegen steenslag en beschadigingen, bijvoorbeeld bij het neerzetten. Deze is breder en langer dan de standaard motorbeschermplaat. Het fraai vormgegeven design benadrukt het hoogwaardige karakter van de machine.

Accessoirescatalogus downloaden

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2019
PDF   |   43.04 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Jouw eigen Adventure motorfiets

Ontwerp jouw eigen G 310 GS.

Van lakkleur tot uitrusting - met de configurator kun je jouw eigen BMW droommotor samenstellen.

configureer nu
spinner