Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW R 1250 GS

Grenzeloze hang naar avontuur

Bandeloze nieuwsgierigheid, de moed om steeds weer iets nieuws te ontdekken: Daarvoor staat de R 1250 GS. Deze machine is al vier decennia een icoon en bekoort toch steeds weer met nieuwe features. Het nieuwe led-lichtdesign zorgt voor een stralende look en voor jou zelf dat je optimaal ziet en wordt gezien: Daarvoor zorgen de zwenkbare led-koplamp met adaptieve bochtverlichting en het Cruising Light. Met extra uitrusting als de seatverwarming heb je een stukje meer comfort en dankzij de zeven rijmodi kun je elke rijsituatie superieur aan. Met deze GS kent je ontdekkersdrang geen grenzen. Je leeft de #SpiritOfGS.

Helemaal klaar voor elk plan

Snel door de bochten, opspattend grind, eindeloze ritten: Met de R 1250 GS bepaal jij hoe je avontuur eruit ziet. Met de steeds verder geoptimaliseerde techniek en de uitgebreide uitrusting rijd je daarbij veilig, dynamisch en comfortabel op elke weg.

+ Lees meer
Led-richtingaanwijzers met optie Cruising Light
Led-richtingaanwijzers met optie Cruising Light
Stuurverhoging met 30 mm
Stuurverhoging met 30 mm
Enduropakket voor uitstapjes buiten het asfalt
Enduropakket voor uitstapjes buiten het asfalt
Comfortabele seatverwarming
Comfortabele seatverwarming
Adaptieve bochtverlichting met zwenkbare led-koplamp
Adaptieve bochtverlichting met zwenkbare led-koplamp
Rijmodi Pro en ECO-modus
Rijmodi Pro en ECO-modus
DTC en ABS Pro standaard
DTC en ABS Pro standaard
Connectivity met TFT-display en USB-oplaadaansluiting
Connectivity met TFT-display en USB-oplaadaansluiting

De juiste modus voor elk avontuur

De juiste modus voor elk avontuur

Asfaltwegen, natte wegdekken of onverharde grindwegen: De zeven rijmodi van de R 1250 GS zorgen altijd voor de beste grip en een superieur rijgedrag. Bij stilstaand voertuig kun je maar liefst vier rijmodi individueel in het menu voorprogrammeren, deze kun je dan onderweg vlot en comfortabel via de rijmodustoets selecteren. De nieuwe motorsleepmomentregeling (MSR) zorgt in de rijmodi Pro voor meer stabiliteit en een eenvoudige beheersing van de bike en voorkomt dat het achterwiel gaat glijden of stampen. En in de nieuwe standaard ECO-modus is je actieradius met elke volle tank maximaal.

+ Lees meer

Zien en gezien worden

Zien en gezien worden

De perfecte verlichting voor elke bocht: De adaptieve bochtverlichting wordt bij overhellen automatisch ingeschakeld en verlicht bochten afhankelijk van het hellingspercentage en de belading optimaal - duidelijk een stukje meer veiligheid en comfort. De multifunctionele led-richtingaanwijzers achter zorgen voor een opvallende verschijning en nog meer zichtbaarheid.

+ Lees meer

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motoren.

Ontdek meer

Krachtige aandrijving, rustig lopende motor

100
kW (136 pk) bij 7.750 omw/min
143
Nm maximaal koppel bij 6.250 omw/min
1,254
cc cilinderinhoud
4.75
liter verbruik op 100 km volgens WMTC

Performance, rendement, controle

De boxermotor van de R 1250 GS fascineert op het eerste gezicht. Je voelt het karakter van je machine in elk toerengebied door de indrukwekkende performance bij tegelijkertijd rustiger lopen bij lage toerentallen. De variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam zorgt voor een krachtigere ontplooiing van het koppel en biedt daardoor meer controle in elke situatie. Dat betekent: Meer cilinderinhoud en meer vermogen bij een hoger rendement en daardoor altijd kracht wanneer je kracht nodig hebt. Door stevig doorrijden met minder schakelen rijdt je machine superieur. Zo voel je de energie van de boxer nu nog directer.

+ Lees meer

Karaktervolle sound

Design voor je avontuur

De belevenis – helemaal GS, de style – helemaal jij

Het design met de markante voorkant en typische GS-flyline is onmiskenbaar. Maar elke R 1250 GS heeft een heel eigen karakter – welk past bij jou?

GS Trophy

De R 1250 GS Trophy in Gravityblue metallic is belaust op avontuur. De opvallende tapes en highlights signaleren: met deze bike leef je de spirit van de International GS Trophy.

Triple Black

Zwart in alle facetten: De lakcombinatie Blackstorm metallic/zwart/agaatgrijs benadrukt met glanzende en matte vlakken de krachtige vorm van je GS.

Lightwhite uni

Schitterende look: De GS is klaar als jij dat ook bent. De kleur Lightwhite uni vormt het perfecte contrast met het zilverkleurige frame en de telescoopvork in goudkleur.

Rallye

Compromisloos en dynamisch laat je GS zich zien in de lakcombinatie Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred. Markante tapes laten zien waar je bike heen wil.

Geef je R 1250 GS vorm

Geef je R 1250 GS vorm

Maak de R 1250 GS met talloze styles en features gereed voor je avontuur: Opties als het comfort- en touringpakket met handbescherming en kofferhouder zorgen op lange ritten voor een stukje meer comfort. Of je nu offroad of op asfalt onderweg bent: hier vind je de must-haves voor jou en je GS.

+ Lees meer

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW R 1250 GS, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail!

Have Fun!

+ Lees meer

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

DE GS WERELD

spinner