DE NIEUWE BMW R 1250 GS ADVENTURE.

DE WEG IS DE BESTEMMING.

De nieuwe BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor jouw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koningin van de reisenduro's in de wieg gelegd. Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 ccm en 100kW (136 PK) heb je nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Behalve meer performance werkt de motor ook efficiënter en geeft je het nodige uithoudingsvermogen voor de volgende etappe. Absoluut nieuw is de variabele nokkenasbesturing BMW ShiftCam – deze biedt je power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene cultuur. Welk avontuur je ook aantrekt, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis met jou. 

HET DESIGN VAN DE R 1250 GS ADVENTURE

Eén bestemming – vele wegen.

Platgelopen paden zijn ook wat betreft stijl niets voor jou? Maak van je BMW R 1250 GS Adventure met talloze individualiseringsmogelijkheden een bike. De robuuste verschijning met kruisspaakwielen, motorbeschermingsbeugels en handbeschermingen hebben alle varianten. Maar elke style valt op met eigen details en doordachte uitbreidingen en maakt visueel alvast een echt statement. In de basisversie straal je in "Icegrey uni" koele elegantie uit. De Style Exclusive is robuust en krachtig, en met de Style HP onderstreep je jouw performance met motorsportkleuren. Welke style ook de jouwe is – de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elk avontuur.

Ice grey

De kleur Icegrey uni maakt van het basismodel zowel op de weg als op terrein een bijzondere verschijning. Hoofdframe en stuur blijven in het zilver, de aandrijflijn, de kruisspaakwielen, de handbescherming en de remzadels in het zwart, en de zittingen in het rood/zwart zorgen voor aantrekkelijke contrasten.

Style HP

In de Style HP ziet de R 1250 GS Adventure er bijzonder sportief uit. Alleen al de dynamisch uitziende kleurencombinatie in Lightwhite uni, Racingblue metallic en Racingred uni is een ech-te blikvanger. Het HP-opschrift, kleurige tapes en hoogwaardige hardwarecomponenten maken de sportieve look compleet.

Style Exclusive

In de Style Exclusive is de machine een elegant en expressief gespoten in Kalamata metallic matt. Daarbij komen nog materialen en oppervlakken van hoge kwaliteit. Het Exclusive-opschrift, kleurige tapes en hoogwaardige hardwarecomponenten maken de elegante look compleet.

3 jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

TWEECILINDER-BOXERMOTOR

1.254
ccm cilinderinhoud
100
kW (136 PS) bij 7.750 tpm
143
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
217
kg max. belading

Nieuwe culturen ontdekken.

Nieuwe culturen ontdekken.

BMW Motorrad slaat met de variabele nokkenasbesturing BMW ShiftCam nieuwe wegen in. Voor jou betekent dat: in het lage toerengebied een rustigere loop en een hoog koppel in elk toerengebied. Daaruit resulteert een evenwichtige loopcultuur, die het rijden met je R 1250 GS Adventure nog krachtiger maakt. De cilinderinhoud bedraagt nu 1254 ccm. Deze performance-verhoging is met 100kW (136 PK) en 143 Nm max. koppel bij 6.250 tpm op elk terrein merkbaar. Het hoge koppelverloop, de elasticiteit met uitstekende sprintkwaliteiten en de krachtige versnelling zorgen ervoor dat je je avonturen nog intensiever beleeft. De herwerking van de motor met BMW Shiftcam zorgt voor een optimaal verbrandingsverloop en zo algemeen voor een toename van de energie-efficiëntie. 

+ Lees meer

Beleef de sound van de nieuwe R 1250 GS Adventure.

Dat is nieuw.

Option 719.

Option 719.

Option 719 offers especially high-quality and design-defining billet packs packages for the R 1250 GS Adventure. The HP billet packs underlines the sporty character of the machine with aluminium components in bi-colour look. The option 719 Classic billet packs set stylistic accents with its purist character in a silver-coloured look.

The scope of each package extends to:

  • Cylinder head cover left / right
  • Engine housing cover
  • Cover expansion tank left / right
  • Adjustable brake lever
  • Clutch lever adjustable
  • Mirror left/right
  • Adjustable foot levers left / right 
+ Lees meer

Rijmodi Pro.

Rijmodi Pro.

Met de optionele rijmodi Pro kan het gebruiksbereik van de machine nogmaals worden uitgebreid en afgestemd op verschillende rijstituaties en gebruiksdoelen. Behalve de gasinlaat worden ook het regelgedrag van ABS, dynamische tractiecontrole en chassissysteem Dynamic ESA aangepast. Nieuw in de rijmodi Pro zijn HSC Pro en de nieuwe dynamische remassistent DBC, die je bij het noodremmen ondersteunt door de vaak voorkomende onbedoelde gasbediening in zulke uitzonderlijke situaties tegen te werken. 

+ Lees meer

DE HIGHLIGHTS VAN DE R 1250 GS ADVENTURE

Brandstoftank van 30 liter.
BMW R 1250 GS Adventure met de brandstoftank van 30 liter
6,5" kleuren-TFT met connectivity standaard.
BMW R 1250 GS Adventure met connectivity, zicht op het TFT-display
Grote voorruit.
BMW R 1250 GS Adventure met grote voorruit
Volledige LED-koplampen standaard.
Rijscène met de BMW R 1250 GS Adventure in de bergen op onverharde weg
BMW ShiftCam.
Zicht op het kleppendeksel van de BMW R 1250 GS Adventure met het opschrift ShiftCam
Style HP.
BMW R 1250 GS Adventure voor bergendecor
Stoeluitvoeringen.
Rallyzitbank van de BMW R 1250 GS Adventure
Style Exclusive.
BMW R 1250 GS Adventure in de Style Exclusive

MEER INDIVIDUALITEIT

Jouw perfecte R 1250 GS Adventure.

Voor de R 1250 GS Adventure is er een brede waaier aan speciale opties en Originele BMW Motorrad Accessoires. Daarmee kun je je motorfiets naar eigen wens samenstellen.

Meer over Option 719

Kleding voor je avontuur

Suitable motorcycles

spinner