ULTIEM VAKMANSCHAP

ULTIEM VAKMANSCHAP

De opvallende neus en de typische GS Adventure contouren zijn onmiskenbaar. Maar het zijn de op maat gemaakte optie 719-details en gelimiteerde Ultimate Edition-badges die deze editie tot een viering van een icoon maakt. Dit is snelheid, dominantie en veiligheid in een strakke Triple Black finish, inclusief zwart aluminium Enduro motorbescherming, hoog getint windscherm, kruispaakwielen, lichtpakket en nog veel meer. Dat alles maakt dit de meest iconische GS Adventure tot nu toe.

+ Lees meer

ULTIEM VERTROUWEN

ULTIEM VERTROUWEN

Het geoptimaliseerde LED-lichtsysteem zorgt voor een onmiskenbaar uiterlijk met maximale zichtbaarheid. Word één met het terrein met de nieuwe getinte verstelbare voorruit en trilling arme, aerodynamische spiegels. Comfort-, Dynamic en Touring-pakketten voeden je grenzeloze honger naar avontuur, terwijl je met de premium aluminium kofferset niets dan kilometers achter je laat.

+ Lees meer

ULTIEME CONTROLE

ULTIEME CONTROLE

Jij bepaalt hoe jouw ultieme avontuur eruit ziet. Beheers elk moment op elke weg met superieur rijgedrag in zeven dynamische rijmodi. Voel de kracht van de klassieke boxermotor in elk toerental- en toerentalbereik, terwijl je jouw machine tot meester maakt met superieure dynamische motorremcontrole en een uitgebreide uitrusting.

+ Lees meer

Neem contact met je BMW Motorrad Dealer

Neem contact met je BMW Motorrad Dealer

Geïnteresseerd in de BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition? Neem vandaag nog contact op met jouw BMW Motorrad dealer. Mis het niet, het is een gelimiteerde editie.

+ Lees meer

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW R 1250 GS Adventure, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail! Have Fun!

+ Lees meer

MEER MANIEREN OM TE ONTDEKKEN

spinner