Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Limited Edition
2023 R 18 100 Years

Vanaf € 25.779,-
Vanaf € 225 / maand voor professionelen

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 18 100Years met een verkoopprijs van € 21.304,80 excl. BTW (€ 25.778,81 incl. BTW), mits een voorschot van € 3.250,00 excl. BTW en een restwaarde van € 8.638,31 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/04/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 18 100 Years

Het limited edition model

100 jaar geleden begon met de R 32 een uniek succesverhaal. Vandaag vieren we onze bewogen geschiedenis met een nieuw icoon: de BMW R 18 100 Years. Het is beperkt tot 1923 stuks en is een echt liefhebbermodel dat een gevoel van nostalgie uitstraalt.

Het Edition-model zet historische kenmerken met veel chroom in scène. Bijvoorbeeld de druppelvormige tank met witte belijning, die al in 1936 de R 5 onmiskenbaar maakte. En natuurlijk de unieke boxermotor. #SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm.

„ 

100 Years of Soul in een motor

 ”

Een van de 1923

De glans van tien decades kan zo tijdloos en modern zijn. Deze fiets was, is en blijft een designicoon. Een statement. Deze limited edition is een iconische aanwinst voor de liefde voor historische details. En de wil om te schitteren. bescheidenheid ziet er anders uit. Het royale gebruik van chroom zorgt voor een stralende look. Een echte masterpiece. Het 100-jarige embleem maakt het officieel: '1 van 1.923' zegt het. En: Dat is geen motor voor iedereen. Maar één voor echte fans.

+ Lees meer

De 100 Years Motor in detail

Alles chroom, wat glanst

Schitterende look: Het 100 Years model wordt geleverd met designoptie chroom met vele edele chroomdelen, zoals hand- en voethendel, stuurklem frontafdekking van de motor of spiegels.

  Klassiek chroom

  Het lakwerk klassiek chroom zet opwindende highlights. De Paint-on-Chrome-techniek zorgt voor een hoogwaardige look. De witte belijning onderstreept de historische herkomst.

  De legende leeft

  Het Edition-model belichaamt nostalgie en blijft desondanks eigentijds. De R 18 startte zijn roadtrip als moderne interpretatie van onze historische motoren. De BMW R 18 100 Years zet de iconische componenten nog opvallender in scène. Ontelbare chroompartijen weerkaatsen de zon terwijl je met haar in de richting van de horizon glijdt. De rechte, verchroomde Akrapovic einddemper met geïntegreerd BMW Motorrad logo en de ossenbloedrode zitting in stikpatroon maken hem uniek.

  + Lees meer

  Accessoires in 100-jarige stijl

  De accessoires in 100 jaar design maken je stijl compleet. Met een tas uit de Edition 100 Years-collectie ben je stijlvol onderweg. En het motortapijt met 100 Years logo maakt van de garage een tentoonstellingsruimte voor je R 18 100 Years.

  + Lees meer

  Meer over het jubileum

  spinner