Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

De BMW R 18 100 Years

Het limited edition model

100 jaar geleden begon met de R 32 een uniek succesverhaal. Vandaag vieren we onze bewogen geschiedenis met een nieuw icoon: de BMW R 18 100 Years. Het is beperkt tot 1923 stuks en is een echt liefhebbermodel dat een gevoel van nostalgie uitstraalt.

Het Edition-model zet historische kenmerken met veel chroom in scène. Bijvoorbeeld de druppelvormige tank met witte belijning, die al in 1936 de R 5 onmiskenbaar maakte. En natuurlijk de unieke boxermotor. #SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm.

„ 

100 Years of Soul in een bike

 ”
Collage met afbeeldingen van de R 18 100 Years van BMW Motorrad

Een van de 1923

De glans van tien decades kan zo tijdloos en modern zijn. Deze fiets was, is en blijft een designicoon. Een statement. Deze limited edition is een iconische aanwinst voor de liefde voor historische details. En de wil om te schitteren. bescheidenheid ziet er anders uit. Het royale gebruik van chroom zorgt voor een stralende look. Een echte masterpiece. Het 100-jarige embleem maakt het officieel: '1 van 1.923' zegt het. En: Dat is geen bike voor iedereen. Maar één voor echte fans.

+ Lees meer

De 100 Years Bike in detail

Alles chroom, wat glanst

Schitterende look: Het 100 Years model wordt geleverd met designoptie chroom met vele edele chroomdelen, zoals hand- en voethendel, stuurklem frontafdekking van de motor of spiegels.

  Klassiek chroom

  Het lakwerk klassiek chroom zet opwindende highlights. De Paint-on-Chrome-techniek zorgt voor een hoogwaardige look. De witte belijning onderstreept de historische herkomst.

  Collage met afbeeldingen en video's van de R 18 100 Years van BMW Motorrad.

  De legende leeft

  Het Edition-model belichaamt nostalgie en blijft desondanks eigentijds. De R 18 startte zijn roadtrip als moderne interpretatie van onze historische bikes. De BMW R 18 100 Years zet de iconische componenten nog opvallender in scène. Ontelbare chroompartijen weerkaatsen de zon terwijl je met haar in de richting van de horizon glijdt. De rechte, verchroomde Akrapovic einddemper met geïntegreerd BMW Motorrad logo en de ossenbloedrode zitting in stikpatroon maken hem uniek.

  + Lees meer

  Accessoires in 100-jarige stijl

  De accessoires in 100 jaar design maken je stijl compleet. Met een tas uit de Edition 100 Years-collectie ben je stijlvol onderweg. En het motortapijt met 100 Years logo maakt van de garage een tentoonstellingsruimte voor je R 18 100 Years.

  + Lees meer

  Meer over het jubileum

  spinner