De BMW R nineT 100 Years

Het limited edition model

100 jaar geleden begon met de R 32 een uniek succesverhaal. Vandaag vieren we onze bewogen geschiedenis met een nieuw icoon: de BMW R nineT 100 Years.

Het is beperkt tot 1923 stuks en is een echt liefhebbermodel dat een gevoel van nostalgie uitstraalt. Uitgerust met een groot aantal exclusieve Option 719 gefreesde onderdelen en natuurlijk de onmiskenbare boxermotor, vertegenwoordigt deze #SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm. Een groot bijzonderheid van de Edition is de lakvariant Blackstorm metallic op de verchroomde tank. Deze traditierijke Paint-on-Chrome-techniek is een eerbetoon aan de R 75/ 5 uit 1969.

„ 

100 jaar pure passie

 ”
Collage met afbeeldingen van de R nineT 100 Years van BMW Motorrad

Een van de 1923

De glans van tien decades kan zo tijdloos en modern zijn. Deze fiets was, is en blijft een designicoon. Een statement. Deze limited edition wordt een liefhebber en verzamelobject door de liefde voor historische details. Ze is opvallend, ze valt op. De inbegrepen Option 719 gefreesde onderdelen in zwart verlenen haar een dominante, hoogwaardige look. Een echte masterpiece. Het 100-jarige embleem maakt het officieel: '1 van 1.923' zegt het. En: Dat is geen bike voor iedereen. Maar één voor echte fans.

+ Lees meer

De 100 Years Bike in detail

Exclusief en opvallend

Elegant uiterlijk: Het 100 Years model is inclusief de hoogwaardige Option 719 pakketten gefreesde onderdelen Shadow en Shadow II. Deze omvatten bijvoorbeeld een stuureindspiegel, voetsteunen en nog veel meer onderdelen. Daarbij komt het Comfort-pakket, dat nuttige features zoals de adaptieve bochtverlichting met zich meebrengt.

Klassiek chroom

Het lakwerk klassiek chroom zet opwindende highlights. De Paint-on-Chrome-techniek zorgt voor een hoogwaardige look. De witte belijning benadrukt de historische herkomst.

Galerij met afbeeldingen en video's van de R nineT 100 Years van BMW Motorrad.

Exclusiefer dan ooit

Als oprichter van de Heritage-wereld heeft de R nineT altijd een stukje BMW-geschiedenis in zich en blijft toch modern. De BMW R nineT 100 Years zet de iconische componenten nog opvallender in scène. De Option 719 Shadow en Shadow II Parts geven haar een opvallende, zeer exclusieve look. Door de vele zwarte accenten ontstaat een spannend contrast met de ossenbloedkleurige eenpersoons zitbank en het Option 719 wiel Classic rondt deze exclusieve look af.

+ Lees meer

Accessoires in 100-jarige stijl

De accessoires in 100 jaar design maken je stijl compleet. Met een tas uit de Edition 100 Years-collectie ben je stijlvol onderweg. En het motortapijt met 100 Years logo maakt van de garage een tentoonstellingsruimte voor je R nineT 100 Years.

+ Lees meer

Meer over het jubileum

spinner