Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW R nineT Scrambler.

EERLIJK. ONGETEMD. LUCHTGEKOELD.

Rijwind voelen. Bocht in bocht uit. Elke meter vrijheid ervaren. Met de BMW R nineT Scrambler beleef je het allemaal. Een robuuste machine met authentieke Scambler look, gecombineerd met innovatieve technologie en traditionele kwaliteit van BMW Motorrad.

Of het nu in de stad, op bochtige landweggetjes of op het strand is, de krachtige boxermotor en de hoog gepositioneerde dubbele uitlaat zorgen voor een krachtig koppel en een markant geluid. Zelfs lange tochten met zijn tweeën zijn heerlijk ontspannen dankzij de comfortabele zitpositie. En in slechts enkele stappen geef je jouw R nineT Scrambler een persoonlijke touch.

Het design van de R nineT Scrambler

Kies jouw stijl.

Jouw motorfiets, jouw keuze: er zijn drie verschillende lakkleuren voor de R nineT Scrambler. Kies uit Stereo metallic matt of een van de twee lakkleuren uit het individualiseringsprogamma - Option 719 Black storm metallic/Aurum en Option 719 Black storm metallic/Light white.

Stereo metallic matt

De matte lak onderstreept het pure karakter.

Option 719 Black storm metallic/Aurum

Een elegant kleurenspel wordt gecreëerd door de combinatie van diep zwart en glanzend goudgeel.

Option 719 Black storm metallic/Light white

De nadruk van de lijnen in Blackstorm metallic op een ondergrond in Lightwhite uni geeft de tank een unieke uitstraling.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Ontdek meer

Typisch Scrambler.

De R nineT Scramler herinnert aan het legendarische scrambler-tijdperk en heeft alle kenmerken van deze uitzonderlijke motorfietssoort: een telescopische vork met balgen, een opvallend verhoogde uitlaat en een groot 19 inch voorwiel. De compacte stalen tank in Monolith metallic matt onderstreept de puristische uitstraling. Kies je voor de optionele kruisspaakwielen met offroad noppenbanden, dan is meteen duidelijk dat een trip niet op hoeft te houden wanneer de weg stopt. De buddyseat in lederoptiek en de snelheidsmeter met analoog display zijn absolute blikvangers. Hoogwaardige details zoals de ronde koplamp met BMW embleem ronden de klassieke heritage-look helemaal af.
+ Lees meer

2-cilinder boxermotor

116
Nm maximum koppel bij 6.000 t/min
220
kg rijklaar
1.170
cc cilinderinhoud
820
mm zithoogte
Lucht-/oliegekoelde 2 cilinder, 4-takt-boxermotor

Krachtige boxer voor dynamisch rijplezier.

Krachtige boxer voor dynamisch rijplezier.

De motor en het elektrische systeem zijn al bewezen componenten van de BMW R nineT. Zijn krachtige luchtgekoelde, 2-cilinder boxermotor heeft een inhoud van 1.170 cc en levert een vermogen van 81 kW (110 pk). Goed voor een dynamische vermogensafgifte, zelfs bij lage snelheden. Dankzij het standaard ABS en het optionele ASC kun je dit vermogen veilig mee de straat op nemen.

+ Lees meer

Ervaar het geluid van de R nineT Scrambler

De highlights van de R nineT Scrambler

Oog voor detail.
R nineT Scrambler ronde koplamp
Telescoopvork met balgen.
R nineT Scrambler telescoopvork met balgen
Compacte stalen tank.
R nineT Scrambler stalen tank
Snelheidsaanduing met analoog display.
R nineT Scrambler snelheidsmeter
Robuust getande voetsteunen.
R nineT Scrambler voetsteunen
Berijdersbuddyseat in lederoptiek.
R nineT Scrambler berijdersbuddyseat
Modern LED-achterlicht.
R nineT Scrambler LED-achterlicht
Verhoogd uitlaatsysteem.
R nineT Scrambler uitlaatsysteem

Ontspannen Scrambler gevoel.

Ontspannen Scrambler gevoel.

De ontspannen rechte zitpositie is een van de belangrijkste kenmerken van een scrambler. Het ziet er niet alleen relaxed uit, het geeft ook een rustgevend rijgevoel. Zelfs lange ritten zijn heerlijk relaxed dankzij de hogere handgrepen (ten opzichte van de R nineT), de iets gereduceerde buddyseatvoering en de voetsteunen die iets lager en verder naar achter zijn gepositioneerd.

+ Lees meer
Heel veilig - dankzij ABS en het optionele ASC

Typisch Scrambler. Typisch BMW Motorrad. Als het om veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit gaat is de BMW R nineT Scrambler een absolute topper. De R nineT Scrambler is standaard uitgerust met BMW Motorrad ABS. Het optionele ASC garandeert ook meer veiligheid bij het versnellen.
Gestikte berijdersbuddyseat in gepatenteerde lederoptiek.

De gestikte berijdersbuddyseat in lederoptiek is waterdicht en middels een hoogwaardig procedé vervaardigd. Hierbij ligt de nadruk op de authentieke bekleding en bijbehorende optiek.

Meer individualiteit

Geen grenzen.

Geen grenzen.

Eindeloze aanpassingsmogelijkheden: de R nineT Scrambler biedt ongelooflijk veel manieren om de visuele verschijning aan te passen en zo kun je het karakter van de dynamische boxer dus volledig aan jouw smaak aanpassen. Met het op maat gemaakte assortiment exclusieve designer-uitrusting van BMW Motorrad Spezial en de Originele BMW Motorrad accessoires kun je de motorfiets helemaal aan jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen. Zelfs professionele customisers kunnen zich wat betreft creativiteit helemaal laten gaan: dankzij de enorme aanpassingsmogelijkheden zijn er praktisch geen grenzen als het gaat om de R nineT Scrambler. 

+ Lees meer

Accessoires voor de R nineT Scrambler

Scrambler gevoel om aan te trekken

Meer heritage-modellen

spinner